Timisoara via Brasov. Ce face primaria cu 350.000 de lei pentru reabilitarea Pietei Victoria

0
729

Aproape 350.000 de lei – atât va plăti municipalitatea pentru proiectul de reabilitare a Pieţei Victoria din Timişoara. Contractul cu firma care va realiza proiectul a fost semnat de administraţia locală. Compania Building Management S.B.M. din Brașov are la dispoziţie patru luni de zile pentru realizarea documentaţiei şi a proiectului tehnic pentru modernizarea locaţiei emblematice pentru capitala Banatului.

Primarul Timişoarei anunţa, în cursul anului 2017, că pavajul din piaţă va fi complet schimbat, urmând să fie înlocuit cu piatră naturală. Desenul actual va rămâne. „O să transformăm Piața Victoriei cât putem de repede, va fi o prioritate, repet, păstrând aspectul natural. Vom schimba rețelele de utilități și vom pune în locul pietrelor de pavaj actuale, care nu sunt de valoare, sunt și degradate, piatră naturală”, promitea primarul în 2017.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.