Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialLa multi ani, cu executare! Hot de buzunare din Timisoara, condamnat la...

La multi ani, cu executare! Hot de buzunare din Timisoara, condamnat la inchisoare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Unul din cei mai prolifici hoţi de buzunare din capitala Banatului va reveni după gratii. S-au scurs 20 de ani de când Remis Fercovici nu mai fost condamnat pentru vreo infracțiune. Ghinionul l-a lovit însă pe „harnicul” hoț după ce o doctoriță care i-a căzut victimă a refuzat să își retragă acuzațiile și să se împace cu cel care a i-a furat mai multe bunuri.

„Condamnare cu executare! După 20 de ani de libertate, Fercovici Remus se întoarce acolo unde îi este locul, după a fost condamnat cu executare, prin meritul unei doamne doctor ce a refuzat să se împace cu el, după un furt din buzunar, în ciuda presiunilor exercitate de grupul de hoți. De curând „scăpase” cu o pedeapsă cu suspendare de 2 ani pentru complicitate la furtul calificat din locuință (faptă din august 2017). Cel mai probabil, prin contopire, o să rezulte o pedeapsă de executat de 2 ani și 8 luni. La cât mai mulți ani, cu executare!„, a anunțat Cristian Brâncovan pe Facebook.

Foto: Facebook Cristi Brâncovan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare