ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vijelii, vant puternic si grindina, in mai multe localitati din Timis. Tragedie prevenita

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Timiș, pregătiri pentru cod galben de vreme rea și cod portocaliu de inundații. Conform anunțului emis astăzi de meteorologi, vizate de cod galben de vreme rea sunt localitățile Sânnicolau Mare, Jimbolia, Variaş, Dudeştii Vechi, Lenauheim, Comloşu Mare, Periam, Cenad, Teremia Mare, Lovrin, Sânpetru Mare, Tomnatic, Şandra, Saravale, Gottlob, Pesac, Beba Veche şi Vâlcan. Aici sunt anunțate fenomene meteo periculoase, cu descărcări electrice şi grindină de dimensiuni mici, dar și rafale de vânt care vor bate cu circa 55-60 km/h. Vizate de cod portocaliu sunt râurile din bazinul hidrografic al Timișului și al Bârzavei.

Pompierii le recomandă cetățenilor să își curețe rigolele pentru a facilita eliberarea apei și să urmărească atenționările meteo. Specialiștii ISU Banat au intervenit, în această seară, la poarta de intrare în oraș din Calea Aradului, de unde au dat jos mai multe elemente care riscau să se desprindă în timpul rafalelor de vânt. În septembrie 2017, poarta de intrare în oraș din Calea Lugojului s-a prăbușit peste mașina unui tânăr, care a murit. Ambele porți au fost reabilitate cu câte 50.000 de euro, bani de la bugetul local al Timișoarei.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore