Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atelierul IDENTITATE, cu Bean MC. Castiga sansa de a concerta alaturi de Subcarpati

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Patru module de promovare a folclorului autentic – asta conţine unui din cele mai îndrăzneţe proiecte lansate recent în capitala Banatului. Amploarea evenimentului e dată chiar de actorii implicaţi: Teatrul Național din Timișoara, Subcarpați și Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană. Participarea la evenimente este gratuită, iar seminariile vor fi moderate de Bean MC. Primul modul al Atelierului IDENTITATE, subintitulat Cavalul – instrument național, va avea loc în perioada 26 – 31 martie 2018, în foaierul Sălii 2, zilnic, între orele 17-19. Înscrierile se fac la adresa tntm.office@tntimisoara.com. Data-limită pentru înscrieri este 23.03.2018.

„Compus din patru module coordonate de Marius Andrei Alexe, cunoscut publicului ca Bean MC, Atelierul IDENTITATE recuperează și promovează folclorul autentic și îl readuce în viața omului citadin. Evoluția individuală, la fel ca evoluția societății în ansamblul ei, are nevoie de un punct de start, are nevoie să capteze seva propriilor rădăcini. Unii s-au grăbit la oraș. Iar alții au stat mai mult la țară. Poate de aceea tradițiile noastre sunt atât de frumoase. E păcat să le uităm. Nu în ultimul rând, la finalul Atelierelor, Bean MC va oferi unuia dintre cursanți ocazia de a cânta împreună în concertul din cadrul FEST-FDR2018, sâmbătă, 5 mai 2018”, transmite Teatrul Național Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare