AcasăStiriAdministratieSistemul Velo Tm reintra in functiune. Peste 400 de biciclete gratuite

Sistemul Velo Tm reintra in functiune. Peste 400 de biciclete gratuite

Primăvara vine cu vești bune la Timișoara. Cele peste 400 de bicicletele disponibile în sistemul Velo Tm vor putea fi folosite din nou de timișorenii care au carduri la Societatea de Transport Public Timișoara. Pasionații de plimbări cu bicicleta au la dispoziție peste 30 de stații de închiriere, nouă din care sunt chiar pe malul Begăi.

„Din 15 martie sistemul va funcționa din nou. Reamintesc că acest sistem are 25 de stații în vecinătatea stațiilor RATT. Pistele de biciclete realizate în cadrul acestui proiect totalizează 23 de kilometri, altminteri noi avem peste 100 de kilometri de piste în Timișoara. Al doilea proiect a vizat realizarea a încă nouă stații de biciclete pe malurile Begăi”, a anunțat primarul Timișoarei. Informațiile legate de modul în care puteți avea acces la bicicletele gratuite puteți găsi aici.

Sursă foto: Evenimentul Zilei

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente