Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Revin bicicletele! STPT ne ”indeamna” la pedalat, repornind sistemul VeloTM

- Advertisement -

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că repune în funcțiune sistemul VeloTM, timișorenii având la dispoziție cele 440 de biciclete începând cu data de 22 februarie.

Pedalarea cu bicicletele din sistemul public VeloTM al STPT revin în rastele. Cele 440 de biciclete violet revin în ”stațiile” lor, datorită temperaturilor ”prietenoase” din ultima perioadă, anunță reprezentanții Societății care administraze vehiculele destinate transportului public din Timișoara.

”Vremea frumoasă de afară este sinonimă cu pedalatul! Pentru că primăvara începe să-şi intre în drepturi, începând cu data de 22 februarie, vom scoate de la iernat cele 440 de biciclete, care vor fi amplasate în cele 25 de rastele special amenajate în staţiile Societăţii de Transport Public Timişoara şi în alte nouă rastele de pe malurile Begăi. Cele 440 de biciclete din sistemul VeloTM au fost supuse, în perioada iernii, unei revizii generale (centrat roţi, schimbat anvelope, schimbat roţi, înlocuit pinioane, schimbat pedale, reparat sistemul de frânare, montat lanţuri, schimbat faruri, aerisit frâne etc)”, informează reprezentanții STPT.

”Închirierea” bicicletelor din sistemul VeloTM se face gratuit, în baza unui card emis de Societatea de Transport Public Timişoara, care poate fi eliberat la orice punct de vânzare al societăţii. Până în prezent, STPT a emis peste 23.000 de carduri destinate utilizatorilor demijloace de transport în comun din capitala Banatului.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore