Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Ingerul Galben” Razvan Nedelcu, 12 ani de închisoare cu executare, pentru VIOL

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Curtea de Apel Timișoara a decis care este sentința ”potrivită” pentru patronul firmei ”Îngerii Galbeni”, companie care a terorizat sute de șoferi care parcau în parcări publice din Timișoara. Nu pentru aceste fapte, ci pentru viol și corupere sexuală de minore.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara informează, luni, 15 octombrie 2018, că prin sentința penală nr. 1313/2018 din data de 22.06.2018, pronunțată de Judecătoria Arad, definitivă prin decizia penală nr. 1111/2018 din data de 11.10.2018, pronunțată de Curtea de Apel Timișoara, instanța l-a condamnat definitv pe Sorin Răzvan Nedelcu la pedeapsa rezultantă de 12 ani închisoare (pedeapsă principală) și interzice, atât pe perioada executării pedepsei principale, cât și pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a fi tutore sau curator (pedepse complementare și accesorii), pentru săvârșirea infracțiunilor de viol (persoană vătămată D.A.N), corupere sexuală a minorilor (2 infracțiuni – persoane vătămate C.D.A., V.A.A), precum și a unei participații improprii la infracțiunea de viol (persoană vătămată V.A.A.).

În plus, decizia instanței spune că Nedelcu este obligat să pună la dispoziție ”probe biologice, în vederea introducerii profilului genetic al acestuia în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare”, și, deși familiile victimelor nu au solicitat despăgubiri materiale, pentru fiecare dintre cele trei fete abuzate, instanța ”admite acțiunea civilă exercitată din oficiu de procuror și obligă pe inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin, în solidar cu inculpata Maltring Carla Bianca (obligată anterior prin sentința penală nr. 678/2017 pronunțată de Judecătoria Arad), să achite părţilor civile minore D.A.N., C.D.A. și V.A.A. sumele de câte 10.000 Euro pentru fiecare parte civilă minoră.

Conforme sentinței finale, Nedelcu mai are de achitat și 3.100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat, corespunzătoare urmăririi penale și celor două faze procesuale ale judecării cauzei.

Vă reamintim că Răzvan Nedelcu a devenit extrem de cunoscut la nivel local, dar și național, după ce a înființat o companie de tractări auto denumită ”Îngerii Galbeni”, care, în timp și-a extins aria de activitate până la administrarea locurilor de parcare a unor companii private și supermarket-uri din Timișoara, unde, după bunul plac, bloca mașinile parcate și, nu o dată, pur și simplu jecmănea șoferii care îi cădeau în plasă. Ca urmare a acestor ”activități”, Nedelcu mai are pe rol un dosar cu 87 de capete de acuzare de șantaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare