Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Îngerii Galbeni” după GRATII? Nedelcu și soția sa, REȚINUȚI pentru ȘANTAJ și amenințări! VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
În cursul zilei de joi, 14 ianuarie 2016, ”mascații” Poliției din Timișoara au întreprins cinci percheziții în ”cazul Îngerii Galbeni”. Prima dintre acestea a avut loc la domiciliul soților Delia și Răzvan Nedelcu, conducătorii ”afacerii”, una la punctul de lucru al societății parcul în care erau depozitate autoturismele ridicate de Îngerii Galbeni, situat în proximitatea stadionului CFR, dar și la cele trei spații comerciale deținute de soții Nedelcu, pe strada Miresei, în parcarea cărora ”își făceau de cap”.

În urma perchezițiilor au fost ridicate zeci de probe, inclusiv blocatoarele de roți cu care aceștia imobilizau autovehiculele șoferilor care parcau pe locurile ”cu plată” din care ”Îngerii Galbeni” au făcut, probabil, milioane de lei în ultimii ani. Oamenii legii au mai ridicat computere, telefoane mobile, facturi și documente.

Soția lui Răzvan Nedelcu, Delia Florica, a fost ridicată alături de ”boss”-ul de la Îngerii Galbeni deoarece aceasta este, conform documentelor, administratorul societăților comerciale sub ”acoperirea” cărora acționau: SC Îngerii Galbeni Asigurări SRL și SC Banat Tractări SRL. Conform magistraților, soții Nedelcu în calitate de reprezentanti ai celor două societăți comerciale, în perioada 2015 – 2016, au săvârșit nu mai puțin de ”16 infracțiuni concurente de șantaj, prevăzute de art. 207 alin. 1 și alin. 3 din Codul Penal, totul cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul Penal., constând în constrângerea, prin amenințarea cu pierderea folosinței autovehiculelor aflate în parcarea de pe strada Miresei nr. 1 din Timișoara prin transportarea acestora la punctul de lucru al societăților și suportarea unor costuri suplimentare considerabile (cca 25 lei/minut), îndreptată împotriva persoanelor vătămate pentru ca acestea să dea diferite sume de bani reprezentând taxa de deblocare a roții autovehiculelor/de ridicare/de depozitare/de urgență, după caz, săvârșite în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial”.

Pentru ”japca” la care au supus șoferii care garau pe locurile de parcare închiriate de Îngerii Galbeni pe strada Miresei și nu numai, soții Nedelcu au fost reținuți 24 de ore, cei doi urmând a fi prezentați magistraților, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

De precizat că în acest moment ”numai” 16 șoferi abuzați de Îngerii Galbeni au depus plângeri penale împotriva reprezentanților societății, polițiștii de la Secția 4 informând că toți șoferii care au fost ”penalizați” cu sume de bani de Nedelcu & Co. sunt chemați să depună plângeri împotriva acestora.

Din nefericire, o problemă cu care se confruntă oamenii legii este legată de faptul că, deși există deja persoane care s-au îndreptat pe cale judecătorească împotriva ”Îngerilor Galbeni” și au câștigat în instanță o serie de procese, Nedelcu nu poate fi executat silit deocamdată întrucât niciun bun nu se regăsește pe numele său sau se află în proprietatea societățiilor pe care le deține.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=MA-_wne54Fc&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare