Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriÎngerii Gabeni, peste 150 de procese penale. ILEGALITĂȚILE ating cote extreme

Îngerii Gabeni, peste 150 de procese penale. ILEGALITĂȚILE ating cote extreme

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Penibilul în care se află șeful celei mai hulite firme de tractări din Timișoara, SC. Îngerii Galbeni Asigurari SRL, poate fi atestat nu doar de situația actuală în sine, care a scos în stradă zeci de timișoreni, ci și de cele peste 150 de procese penale aflate pe „roll” în momentul de față. Toate acestea se adaugă la jenantul moment în care a fost din nou apărat de o decizie incoerentă, a magistraților, de a-l cerceta 60 de zile sub control judiciar, în ciuda faptului că a dat cu mașina peste opt persoane, printre care se afla și un jandarm. Decizie justificată halucinant, pe baza faptului că Sorin-Răzvan Nedelcu se afla în marșarier atunci când a lovit oamenii.

Cetățenilor li s-a alăturat în stradă lângă liderul consilierilor locali PSD, Alfred Simonis, și Grigore Grigoroiu, consilier local din partea PNL, care a realizat și o interpelare prin care solicită să fie verificată autorizația de funcționare a societăților lui Sorin-Răzvan Nedelcu, ținând cont că nu are autorizație în baza OG-ului nr. 27 din 31 august 2011, care spune că necesită licență de transport. Prin urmare, atât activitatea firmei SC Îngerii Galbeni SRL, cât și cea a SC Banat Tractări SRL, ambele ale pușcăriabilului Sorin-Răzvan Nedelcu, funcționează ilegal. Mai mult, potrivit răspunsului oficial pe care l-am primit de la Autoritatea Rutieră Română (ARR), penalul „înger-șef” nu are autorizații pentru firmele sale. Inclusiv gardul care împrejmuiește locația în care sunt depozitate mașinile a fost făcut ilegal, faptă în fața căreia Poliția Locală, prin directa implicare a primarului Nicolae Robu și a lui Dorel Cojan, a dispus în aceasta după-amiază verificări la locația respectiva. Chiar dacă autoritățile s-au trezit cam târziu, în urma campaniei pornite de Vocea Timișului, să speram că își vor face treaba de acum încolo și în sfârșit vom scăpa de acest nemernic și firmele lui, care ani de zile a luat banii timișorenilor ILEGAL!!! 

Noi vom continua să investigăm și vom face publice toate ILEGALITĂȚILE lui Răzvan Nedelcu.

[embeddoc url=”https://voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2015/12/dosare-ora-opt.docx” viewer=”microsoft”]

[embeddoc url=”https://voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2015/12/dosare-banat-tractari.docx” download=”none” viewer=”microsoft”]

[embeddoc url=”https://voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2015/12/dosare-ingerii.docx” viewer=”microsoft”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare