Abuzuri-Ingerii-Galbeni061

Abuzurile Îngerilor Galbeni continuă să-și facă simțite prezența în parcarea lor „PRIVATĂ”. Încă doi șoferi au fost jecmăniți astăzi în parcarea de pe strada Miresei, care pare a fi o mină de aur pentru cea mai hulită firmă de tractări din oraș, care face tot posibilul ca să-și îndeplinească scopul suprem: cât mai mulți bani în buzunarul șefului suprem al jecmănitorilor, Sorin-Răzvan Nedelcu.

Un angajat al Aquatim, care se afla în timpul serviciului, a fost bun de plată astăzi. La fel ca în toate cazurile, roata mașinii sale i-a fost blocată după doar cinci minute de staționare deși, se știe foarte bine că și dacă ar fi ieșit pentru 10 secunde din mașină, ar fi fost exact același lucru. Păgubitului nu i-a rămas nimic decât să plătească suma de 500 de lei. „Mi-au făcut o bucurie mare. În loc să-mi fac centrală, îmi fac…”, a spus șoferul păgubit.

Cel de-al doilea caz a fost asemănător. Ghinionul șoferului a fost ca să fie blocat exact în prima sa zi de lucru, după ce și-a părăsit scaunul de la volan pentru două minute, mergând într-o clădire din apropiere să ducă mâncarea. Și oamenii legii au fost prezenți, însă, ca de obicei, nu au putut face nimic. „Ce să mai povestesc…”, i-a mai rămas șoferului să zică. Noi, REDACȚIA VOCEA TIMIȘULUI și cetățenii acestui oraș de „5 stele”, vă mulțumim, dumneavoastră AUTORITĂȚILOR LOCALE, PENTRU „AJUTORUL” ACORDAT CETĂȚENILOR ABUZAȚI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.