Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial"Îngerii Galbeni" nu renunţă la "autoturismele reclamă" şi contestă amenda poliţiei FOTO

„Îngerii Galbeni” nu renunţă la „autoturismele reclamă” şi contestă amenda poliţiei FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Activitatea „Îngerilor Galbeni” nu a fost doar îngrădită de către municipialitate, ci în acest scop au acţionat şi poliţiştii timişeni. Consiliul Local a hotărât că este ilegal ca o societate comercială să ridice în mod abuziv autovehiculele, iar cei care vor întreprinde aceste acţiuni fără aprobarea Primăriei riscă amenzi între 2.000 şi 2.500 de lei. De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal le-au aplicat o sancţiune de 500 de lei pentru folosirea mijloacelor de transport în scopuri publicitare fără acordul autorităţilor.

Astăzi, unul dintre vehiculele utilizate de firma „Îngerii Galbeni” a fost văzut chiar în una din zonele ce le-au adus amenda. În parcarea magazinului Profi de pe strada Arieş, maşina pe care „urlă” reclamele firmei staţionează liniştită. Am contactat şi noi, în numele redacţiei Vocea Timisului, un „Înger Galben” pentru a ne pune în temă cu problema. Pe un ton cam apăsat, a explicat cum că amenda respectivă este abuzivă şi deh, trebuie să-l credem că doar ei sunt de-ai casei în acea arie şi ştie „cu ce se mănâncă”. De asemenea, ne-a mai marturist că în acest scop a fost depusă o contestaţie. Ironicul situaţiei este cu atât mai vizibil şi comic cu cât respectivul angajat a mai mărturisit că „Primăria este o piedică în calea progresului”. Despre progresul cui este vorbă nu a menţionat, dar bănuiesc că făcea referire la progresul tractărilor ilegale. În orice caz, deducem că „Îngerii” se simt abuzaţi şi, surprinzător, le displace, un fel de „azi o dai, mâine o iei”, desigur, în funcţie de ce dai, aia şi iei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Dezastrul Colterm! Timișorenii, obligați să scoată din buzunar peste 21 milioane euro pentru că primarul Dominic Fritz a uitat să-l trezească din somn pe...

Aduceți-vă aminte când, în plină campanie electorală, Dominic Fritz avea soluții la orice problemă...

Demagog cu gura plină! Primarul Dominic Fritz a încălcat legea rutieră direct din șaua bicicletei

Cel mai simplu e să dai lecții la toată lumea și tu să faci...

Politistul local care a jignit grosolan un fotoreporter din Timisoara, in Comisia de disciplina. Asteptam sanctiunea!

Agentul Avramescu a ajuns în Comisia de Disciplină a Compartimentului Control Intern din cadrul...