Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un timişorean cu spirit civic, bătut de Bogdan Nueleanu, angajat al firmei Îngerii Galbeni, în parcarea de pe strada Miresei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Comportament de-a dreptul dezgustător al angajaților firmei conduse de Sorin-Răzvan Nedelcu, Îngerii Galbeni. Nu a durat mult până ca aceștia să scape și mai mult frâiele din mână și să recurgă la violență. Un cetățean cu un simț civic exemplar a fost victima lui Bogdan Nueleanu, angajat al celei mai hulite firme de tractări din Timișoara, primind un pumn în figură după ce a sunat la 112 pentru că s-a simțit amenințat.

Totul s-a întâmplat lunea trecută, în data de 16 octombrie, între 12.00 – 12.30. Victima trebuia să se întâlnească în zona parcării de pe strada Miresei, cunoscuta „mină de aur” pentru „îngeri”, cu un alt prieten și în timp ce îl aștepta, s-a hotărât să-și folosească timpul pentru a face o faptă bună. La puțin timp după ce a salvat un prim șofer care era aproape să cadă în capcana întinsă de Îngerii Galbeni și să parcheze pe unul dintre locurile lor, un autoturism înmatriculat în Arad, căruia îi curgea apă din radiator, era să comită aceeași greșeală, dacă nu ar fi fost devotatul timișorean.

„I-am zis că îl ajut să împingă mașină, doar să nu parcheze pe unul dintre acele locuri”, a explicat bărbatul care a dorit să-și păstreze anonimatul de teamă ca să nu aibă de suferit și mai mult. Imediat, Bogdan Nueleanu, angajatul Îngerilor Galbeni foarte ușor de recunoscut, l-a amenințat pe curajosul timișorean că îl va călca în picioare și l-a scuipat în față pentru că îi strică „bussines-ul”. Simțindu-se în primejdie, acesta a sunat la 112, moment în care Bogdan Nueleanu a venit pe la spate, i-a aplicat un pumn în ochi și s-a făcut nevăzut, ca un laș.

Nu am căzut literlamente, dar mi-a luat câteva minute până să îmi revin și până când m-am dezmeticit a plecat”, a spus timișoreanul. Un echipaj de poliție a sosit la fața locului luându-i declarația bunului cetățean care nu a ezitat să facă plângere. După ce s-a dus la un control oftalmologic, acesta a primit 7-8 zile de îngrijiri medicale și certificat medico-legal. „Doar picăturile pe care trebuie să le iau m-au costat vreo 200 de lei”, a explicat timișoreanul care acum doi ani a fost la rându-i amendat de ticăloșii angajați.

Chiar și așa, atacatorului Bogdan Nueleanu, pare să-i pese prea puțin dacă va primi sau nu încă un dosar penal, pentru că la momentul actual, are peste zece astfel de dosare.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare