AcasăStiriABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 4

ABUZURILE Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei continuă, EPISODUL 4

Un nou episod al abuzurilor Îngerilor Galbeni în parcarea de pe strada Miresei, a avut loc astăzi, în jurul orei 13.30. Un pensionar, de data aceasta, a fost de-a dreptul jecmănit de bani. Bătrânul a fost nevoit nevoit să scoată din buzunar suma de 888 de lei după o staționare de câteva minute pe unul dintre locurile de parcare ale firmei de tractare.

Omului aproape că nu i-a venit să creadă, drept dovadă au început să îi dea lacrimile la auzul veștii, ținând cont că întreaga sa pensie este de 695 de lei. „Țipător la cer, îți vine să plângi, să râzi”, a exclamat păgubitul. Situație tragică, după ce omul a lucrat 36 de ani. Un „cercelat” de-al Îngerilor Galbeni a stat la ciupeală, fără să-i pese de nimic altceva, doar de buzunarul patronului său, Sorin-Răzvan Nedelcu.

Ca anomalia să fie completă, victima de astăzi a Îngerilor Galbeni, a trebuit să plătească dublu sumei considerată normală pentru că greutatea autoturismului său depășea 1900 de kilograme. Raționamentul este inexistent, pentru că mașina sa nu a fost tractată și doar blocată. Pare-se că a apăsat mai greu asupra asfaltului privat al „îngerilor”.

O altă formă prin care cea mai hulită firmă de tractare din Timișoara reușește să își mărească încasările. Desigur, omul nu a primit nici factura, ca toți ceilalți, astfel că nu doar oamenii sunt înșelați și automat Răzvan Nedelcu se sustrage și de la plata taxelor către bugetul de stat. Felicitări ANAF,……dormiți liniștiți în continuare.

Timpul trece, oamenii continuă să fie jecmăniți iar tăcerea autorităților locale e tot mai apăsătoare pe zi ce trece…

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

2 COMENTARII

  1. Ce 800 de Ron sa îi dau la ăla ăla. D-zeu sa îl ferească sa blocheze roata la masina mea.daca legea în tara ăsta îi permite înseamnă ca îmi permite și mie sa îi sparg fata la bulangiu ăla cu cercel.de abia așteaptă maritima din portbagaj sa îl cunoască pe cercelușu ala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente