Nicolae Robu îi RESEMNEAZĂ pe timișoreni în cazul abuzurilor Îngerilor Galbeni: „Primăria nu poate face nimic”

- Advertisement -

Abuzurile Îngerilor Galbeni, care au fost evidențiate în dese rânduri pe site-ul voceatimisului.ro, au fost sancționate verbal și de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care este de-a dreptul revoltat de nelegiuirile pe care aceștia le fac multor șoferi timișoreni, și nu numai. Mai multe mașini au fost ridicate abuziv de compania de tractare, atât în parcarea Melinda Instal cât și pe strada Miresei, iar Primăria Timișoara a spus că nu poate face nimic pentru a stopa abuzurile „îngerilor”.

„Oameni mai nesimțiți nu am văzut. Acești indivizi pur și simplu sfidează timișorenii și pe cei care vin în Timișoara cu o nerușinare dincolo de orice limite. Orice încercare pe care am făcut-o să îi oprim, nu a fost reușită, pentru că au avut mereu câștig de cauză în instanță. Atunci când s-a votat în consiliu noi ne-am așteptat să avem probleme tocmai pentru că se reglementau spații private și legea nu permite. O să cer juriștilor, și nu neapărat celor din Primărie, pentru că am mari nemulțumiri la adresa unora, am accentuat cuvântul «unora», pentru că sunt și juriști pe care-i apreciez, însă sunt și juriști care ori sunt cooptați în jocuri politice ori sunt incompetenți. Nu știu să vă spun, dar mă uimesc de multe ori cu atitudinea lor și mă pun în situații în care văd în mod clar un boicot la adresa proiectelor pentru Timișoara, însă avizul juridic este aviz juridic”, a declarat Nicolae Robu.

De asemenea, edilul Timișoarei îi îndeamnă pe cei cărora li s-au luat bani în mod abuziv să acționeze în instanță, sa îi dea în judecată, chiar să se și asocieze între ei. Primarul Timișoarei spune că nu este posibilă o viitoare Hotărâre de Consiliu Local prin care să-i oblige practic pe cei cu parcări private să le delimiteze cu bariere, spunând că doar instanța poate face asta, pentru că acțiunea se desfășoară pe domeniul privat.

Totuși, liderul consilierilor locali din PSD, Alfred Simonis, care s-a implicat în acest caz, a spus că pot fi găsite soluții (dacă se vrea), și aceștia să își pună bariere sau dispozitive de blocare a parcării private, nu să stea la pândă și să FURE efectiv autoturismele timișorenilor, însă primarul Nicolae Robu a râs ironic la auzul acestor vești, spunând că nu comentează ce spune pesedistul, în timp ce făcea un gest de ignoranță la adresa acestuia.

Întrebat de reporterul de la voceatimisului.ro despre lucrurile care le mai rămân de făcut cetățenilor ABUZAȚI, și care a venit totodată cu ideea înființării a unei gărzi cetățenești, primarul Nicolae Robu a spus că este o idee foarte bună și că îi va ajuta pe cei care vor porni o astfel de inițiativă. „Tot sprijinul meu, dacă vreți oficializăm lucrurile. Și eu sunt idignat și sper că s-a văzut de-a lungul timpului că am încercat să-i stopez, dar ne izbim de aceste limite legale”, a spus Nicolae Robu.

Așa trebuie să arate o PARCARE PRIVATA!!!PARCARE PRIVATA

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img