AcasăStiriSTOP ABUZURILOR! Autoritățile locale, COMPLICE la "tâlhăriile" Îngerilor Galbeni!!!

STOP ABUZURILOR! Autoritățile locale, COMPLICE la „tâlhăriile” Îngerilor Galbeni!!!

Profitând de o legislaţie neclară, cea mai hulită firmă de tractări din Timișoara, Îngerii galbeni, sunt mai mult decât penali. Pentru bani, patronul firmei, Sorin-Răzvan Nedelcu, pare a fi capabil să calce și pe cadavre, nemaiținând cont de nicio lege sau de vreo conduită morală. Ajutat, desigur, de angajații săi, unii dintre aceştia cu DOSARE PENALE DE FURT, nu mai puţin de ZECE LA NUMĂR, îşi fac foarte bine treaba când vine vorba de „tâlhăritul” șoferilor.

Contracte semnate pentru activităţi de SECRETARIAT ŞI BIROU

Contractele dintre proprietar şi firmele: ÎNGERII GALBENI ASIGURĂRI srl şi BANAT TRACTĂRI srl, ambele aparţinând lui Nedelcu Răzvan și având ca administrator pe soţia acestuia, Nedelcu Delia Florica, au semnat două contracte de închiriere a două spaţii pentru birouri, unul în data de: 01.09.2014, pe o perioadă de (5 ani), până la data de 31.08.2019 şi cel de-al doilea în data de: 01.02.2015, valabil până în 31.01.2020. În contracte se specifică clar că: PROPRIETARUL închiriază LOCATORULUI în termenii şi condiţiile contactului, spaţiile identificate la anexa 1, numai pentru exercitarea de activităţi de BIROU şi SECRETARIAT, nicidecum de ÎNŞELĂCIUNE și JAPCĂ prin parcările pe care acesta le-a primit strict (pentru folosinţa EXCLUSIVĂ a angajaţilor), aşa cum este menţionat în contractul de închiriere.

Parcare Ingerii Galbeni

Jaf în parcările „EXCLUSIVE”

Din discuţiile purtate cu proprietarul clădirii, acesta nefiind din Timişoara, la momentul când s-au încheiat contractele cu societățile lui Nedelcu, nu știau cu ce se ocupă acesta. Ulterior oamenii au auzit din presă şi şi-au dat seama că au făcut o mare greșeală când i-au închiriat spațiile respective. Proprietarul l-a acţionat pe Nedelcu şi societăţile comerciale ale acestuia în instanţă şi încearcă să rezilieze contractele pe care le-a încheiat. Majoritatea timişorenilor ştiu cum aceştia stau la pândă şi aşteaptă noi „victime”, pentru ai „tâlharii” de bani şi autoturisme. Metoda este una simplă… Când cineva intră în parcarea lor „privată”, până citeşte ce scrie pe panoul respectiv, Panouri de avertizare Ingerii Galbeni#2unul dintre angajaţi, vine tiptil şi îi pune sistemul de blocare pe roată sau în spatele maşini ca acesta să nu mai poată face nimic. Chiar dacă şoferul îi spune că nu a ştiut şi vrea să plece din parcarea respectivă imediat, angajaţii lui Nedelcu, nu îi lasă, pe unii chiar ameninţându-i cu bătaia sau chiar bruscându-i pe aceştia. Interesul lor este să treacă cât mai mult timp, să urce maşina pe platformă şi să o ducă la ei în spaţiul de depozitare, unde şoferii trebuie să plătească sume exorbitante pentru a-şi recupera autoturismele. Tupeul lui Răzvan Nedelcu nu se opreşte aici. Acesta după ce duce autoturismul la sediul lor din spatele stadionului CFR, le cere şoferilor care nu au maşina pe numele lor să vină cu proprietarul sau cu procură pentru ai putea fi eliberat autoturismul. În această situaţie ne întrebam dacă Răzvan Nedelcu este ORGAN DE CONTROL sau vreun polițist de frontieră şi cum îşi permite acesta să nu le dea oamenilor autoturismele înapoi şi aşa luate cu JAPCA!!! Dacă proprietarul este o persoană plecată din ţară şi altcineva umblă cu maşina acestuia, ne întrebăm ce se întâmplă atunci? Oare cât va plăti omul să-şi ridice autoturismul şi aşa luat ILEGAL. Peste tot Nedelcu se laudă cu cunoştinţele lui din rândul lumii „interlope” Timişorene, la unii chiar apelând şi bineînţeles făcând PLATA, în cazul în care situaţia degenerează şi apare un şofer mai cu „muşchi”, care nu se lasă „tâlhărit” de acesta.

Abuzuri Ingerii Galbeni

Viaţa şoferilor pusă în pericol de angajaţii lui Nedelcu

Nu odată s-a întâmplat ca şoferii blocaţi abuziv să fie ridicaţi cu tot cu maşină şi puşi pe platformă, deoarece aceştia au refuzat să coboare din autoturismul lor proprietate personală.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

  1. Plm, in tara asta mori cu legea in brate. 10 masini lasate la ridicat, cu 100l benzina, si „detonate” de la distanta. Adica ei te deposedeaza de un bun propriu si politia zice ca nu are ce sa faca? Parcheaza pe proprietatea mea, chem politia. Mai, sigur nu e america aici?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente