Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăAdvertorialeMelinda Instal una dintre cele mai mari companii în domeniul instalaţiilor, vine...

Melinda Instal una dintre cele mai mari companii în domeniul instalaţiilor, vine cu REDUCERI pentru clienţii magazinului de pe strada Miresei din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Haideţi să vedem cine sunt cei de la Melinda Instal, într-un scurt istoric al firmei.

Melinda Impex Instal SA (în continuare Melinda Instal), înfiinţată la sfârşitul anului 2003, este un importator şi distribuitor naţional de materiale de instalaţii şi obiecte sanitare acţionând în toate localităţile importante din ţară, acoperind aproximativ 90% din teritoriul României.

Suntem cunoscuţi şi recunoscuţi ca fiind un partener valoros şi de încredere atât de clienţi, consumatori, furnizori, cât şi de comunităţile unde ne desfăşurăm activitatea. Oferim clienţilor şi partenerilor noştri pe lângă gamă largă de produse de instalaţii şi obiecte sanitare, pachete complete, asigurându-le suport tehnic şi servicii utile, precum distribuţie prin curse regulate, consultanţă şi servicii tehnice, proiectarea amenajării băii.

Firma mamă, Melinda Impex SRL, la rândul ei a luat fiinţă în 1994 în oraşul Odorheiu Secuiesc ca o simplă afacere familială. La început, proprietarul livra cu camionul său propriu comenzile primite, în majoritatea cazurilor fiind vorba de materiale de construcţii.

Pentru a putea onora în timp util comenzile devenite din ce în ce mai frecvente, el s-a decis să achiziţioneze din fonduri proprii câte un transport de cărămizi şi fier beton. Iniţial, depozitul era chiar curtea casei sale din Cădişeni.

Treptat, ca urmare a unui proces firesc, cererea din ce în ce mai mare l-a îndemnat să găsească un punct de lucru mai mare, firma mutându-se în 1995 într-o locaţie mai mare de pe strada Beclean. Menţinând ritmul iniţial, la aproape un an de la mutarea firmei, în 1996 Melinda Impex a achiziţionat un teren foarte mare şi important, aflat la ieşirea din oraş spre Miercurea Ciuc.

În acelaşi an au început lucrările de construcţie la clădirea unde se află şi astăzi sediul firmei. Terminarea construcţiei în 1997 a permis începerea activităţilor specifice şi la sediul nou. Punctul de cotitură cel mai spectaculos şi începutul dezvoltării explozive a firmei a avut loc în 1998, când s-a iniţiat importul de produse din oţel în cantităţi mari.

voucher-web-03

Anul 2000 a fost foarte bogat în evenimente. În cadrul firmei Melinda s-a început organizarea departamentului specializat pe distribuţia produselor pentru instalaţii de apă, gaz, canalizare şi încălzire precum şi dezvoltarea unei reţele naţionale de distribuţie, ceea ce a dus şi la o lărgire semnificativă a paletei produselor comercializate, în scurt timp devenind foarte clară nevoia de a dezvolta infrastructura, depozitele, birourile şi, bineînţeles, de a avea transport rapid şi fiabil. Aşa a început, deci, crearea parcului auto propriu, şi s-a lansat şi divizia de tâmplărie.

Compania Melinda Instal, vine cu soluţiile de încălzire, răcire şi echipamentele pentru baie urmăreşte realizarea unui parteneriat de termen lung, reciproc avantajos şi bazat pe încredere, atât cu furnizori cât şi cu clienţi, prin care consolidăm poziția noastră printre principalii participanți în acest domeniu de activitate.

Acest deziderat îl vom obţine împreună cu colegii noştri respectați și pregătiți profesional, bazându-ne pe experienţa noastră de mai multe decenii şi printr-o atitudine inovativă, mulţumindu-ne Clienţii prin furnizare de produse şi servicii de înaltă calitate.

Magazinul din Timişoara, de pe strada Miresei numărul 1, vine în întâmpinarea clienţilor cu un VAUCHER (cupon de reducere) de 7%, pentru toate produsele din magazin.

Ce trebuie să faci?

Printează voucher-ul de pe site şi ia-l cu tine la magazinul din Timişoara, unde vei beneficia de ofertă!

 

Ne puteţi contacta la numerele de telefon:
Mobil- 0743.057.665
Telefon fix- 0256.400.774

Program:
Luni-Vineri: 8:00-18:00
Sâmbătă: 8:00-13:00

Vă aşteptam cu drag!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...