Traian Băsescu, în vizită la Timișoara

- Advertisement -

Timișorenii care au circulat miercuri în oraș au avut surpriza să observe zeci de polițiști, în mai multe intersecții din oraș. Care este motivul pentru care au fost scoase atâtea efective în Timișoara? Vizita lui Traian Băsescu.

Fostul președinte a agitat spiritele, miercuri, la Timișoara. Mai multe efective de polițiști au fost scoase pe șosele, pentru a monitoriza traficul pentru vizita lui Traian Băsescu. Zeci de polițiști au fost văzuți în mai multe intersecții din oraș. Decizia șefilor IPJ Timiș este cel puțin curioasă, în condițiile în care Traian Băsescu nu mai ocupă funcția de președinte al României, ci doar pe cea de președinte al Partidului Mișcarea Populară.

Practic, polițiștii ieșiți pe străzile din oraș au îngreunat circulația, pentru a face loc mașinilor aflate în coloana fostului președinte. Sau creat cozi de mașini în zona Andrei Șaguna, iar timișorenii au fost nevoiți să stea mai mult în trafic pentru a aștepta trecerea autoturismelor care îl transportau pe Traian Băsescu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=lLaXgPthP1k&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare