Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul din Satchinez, prins în timp ce lua mită, rămâne în arest la domiciliu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ion Dan Florin, primarul liberal din Satchinez, care a fost prins în timp ce lua mită, va rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de către magistrații timișoreni.

La începutul săptămânii, Ion Dan Florin, primarul din Satchinez, a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru luare de mită. Potrivit procurorilor, în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, edilul a primit mită sub forma de bani și bunuri pentru a facilita un contract de furnizare de mobilă între Primăria Satchinez și firma unui om de afaceri. Acesta din urmă a făcut denunțul, iar primarul a fost chiar filmat în timp ce primea mita.

Ion Dan Florin a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, dar aceștia au decis plasarea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Ion Dan Florin este membru PNL, el fiind candidatul desemnat pentru un nou mandat la Primăria Satchinez.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare