Primarul din Satchinez, prins în timp ce lua mită

Ion Dan Florin, primarul liberal din Satchinez, care a fost prins în timp ce lua mită, va rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată de către magistrații timișoreni.

La începutul săptămânii, Ion Dan Florin, primarul din Satchinez, a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat pentru luare de mită. Potrivit procurorilor, în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, edilul a primit mită sub forma de bani și bunuri pentru a facilita un contract de furnizare de mobilă între Primăria Satchinez și firma unui om de afaceri. Acesta din urmă a făcut denunțul, iar primarul a fost chiar filmat în timp ce primea mita.

Ion Dan Florin a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, dar aceștia au decis plasarea în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

Ion Dan Florin este membru PNL, el fiind candidatul desemnat pentru un nou mandat la Primăria Satchinez.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.