Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mâine se ÎNTRERUPE gazul la Satchinez. Vezi cât timp va dura sistarea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

E.ON Gaz Distribuție este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Satchinez din judeţul Timiș, în cursul zilei de joi, 30 octombrie 2014, începând cu ora 10:00. Motivul întreruperii furnizării acestora este legat de faptul că OMV Petrom efectuează lucrări specifice în zonă, lucrări care ar putea avea consecințe nu tocmai potrivite.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00. ”Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute” specifică Departamentul de Comunicare Corporatistă al E.ON România.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore