E.ON Gaz Distribuție este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în localitatea Satchinez din judeţul Timiș, în cursul zilei de joi, 30 octombrie 2014, începând cu ora 10:00. Motivul întreruperii furnizării acestora este legat de faptul că OMV Petrom efectuează lucrări specifice în zonă, lucrări care ar putea avea consecințe nu tocmai potrivite.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00. ”Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute” specifică Departamentul de Comunicare Corporatistă al E.ON România.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.