Aurolacii din Timișoara, săltați de pe străzi și duși de polițiștii locali la dezintoxicare

- Advertisement -

Persoanele depistate în situațiile manționate sunt fie îndrumate spre localitățile de domiciliu, în cazul în care sunt din alte județe ale țării, fie sunt încredințați Azilului de Noapte de pe strada C. Brâncoveanu sau la Direcția de Asistență Socială Comunitară Timișoara, iar minorii la Centrul de zi și de noapte pentru copiii străzii de pe strada I. Slavici.

În ceea ce privește consumatorii de aurolac, care produc disconfort și devin uneori agresivi ca urmare a consumului unor astfel de substanțe, Poliția Locală Timișoara împreună cu reprezentanții Centrului Regional de Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș, precum și cu cei ai Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș și cei ai Direcției Sociale de Asistență Comunitară Timișoara au stabilit, în cadrul unei întâlniri inițiate de polițiștii locali anul trecut, ca aceștia să fie predați pentru dezintoxicare la unitățile de primiri urgențe ale Spitalului Județean Timișoara și respectiv Spitalul de Copii Louis Țurcanu.

Astfel, în ultimele patru luni, un număr de 15 persoane adulte au fost predate de polițiștii locali la unitățile spitalicești, cele depistate consumând aurolac pe străzi fiind transportate la Spitalul Județean pentru dezintoxicare. O parte au fost duși la Spitalul de Psihiatrie de pe str. I. Văcărescu, deoarece prezentau probleme psihice și se aflau în evidența acestora.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Politia Locala descopera numarul ”ingrijorator” de drogati din parcurile Timisoarei

Cinci tineri au fost depistați de polițiștii locali consumând...

Politistii din Timis, actiuni de prevenire in scoli

Prevenirea şi combaterea infracţionalităţii reprezintă atribute esenţiale ale activităţii...

Zeci de oameni ai strazii, coborati din mijloacele de transport in comun, la Timisoara

Oamenii legii din cadrul Biroului Transport Urban al Direcției...

Timisoara, RAIUL cersetorilor si al boschetarilor? NU le mai OFERITI BANI!

Campania ”Nu oferiți bani cerșetorilor” susținută de ani de...

Din aceeași categorie

Categorii Populare