Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriMai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de miercuri, lucuitorii de pe mai multe străzi din zona Torontalului vor rămâne fără apă rece la robinet.

20 ianuarie 2021, între orele 9 – 16, se va întrerupe furnizarea apei reci în Timișoara, pe străzile Maria Dogaru, Szeged, Ioan Lucian Leuștean, Alexandru Jebeleanu, Corneliu Ursu, Petru Bandu și la toti consumatorii industriali care au sediul în zona situată între str. Grigore Alexandrescu și Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara de pe Calea Torontalului (inclusiv la cei din cadrul PITT). Întreruperea este necesară în vederea efectuării lucrărilor de conectare a unei conducte noi la conducta principală de pe Calea Torontalului.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Deratizarea si dezinsectia reduc programul casieriilor Aquatim din Timisoara

Acțiunilea de deratizare și dezinsecție de la punctele de lucru ale companiei care distribuie...