ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Deratizarea si dezinsectia reduc programul casieriilor Aquatim din Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Acțiunilea de deratizare și dezinsecție de la punctele de lucru ale companiei care distribuie apa potabilă din județul Timiș, Aquatim SA, vor limita programul cu publicul și al casieriilor societății.

Programul casieriilor Aquatim și al birourilor de relații cu publicul care gestionează reclamațiile, contractele și avizele tehnice se modifică în această săptămână.

Anunțul a fost realizat chiar de reprezentanții Aquatim SA, care susțin că birourile cu publicul și casieriile de pe strada Treboniu Laurian nr. 7A se închid miercuri, 3 aprilie 2019, la ora 15:00, în timp ce casieria de pe strada Oituz nr. 1 se închide joi, 4 aprilie 2019, la ora 16:30.

”La punctele de lucru Aquatim menționate sunt programate acțiuni de deratizare și dezinsecție în zilele respective. Reamintim clienţilor că factura de apă poate fi achitată on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la numeroase puncte de plată, cum ar fi rețelele bancare, oficiile poștale și diverși parteneri comerciali (mai multe detalii AICI), explică Dr. ing. Ilie Vlaicu, director general al Aquatim SA.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore