Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deratizarea si dezinsectia reduc programul casieriilor Aquatim din Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Acțiunilea de deratizare și dezinsecție de la punctele de lucru ale companiei care distribuie apa potabilă din județul Timiș, Aquatim SA, vor limita programul cu publicul și al casieriilor societății.

Programul casieriilor Aquatim și al birourilor de relații cu publicul care gestionează reclamațiile, contractele și avizele tehnice se modifică în această săptămână.

Anunțul a fost realizat chiar de reprezentanții Aquatim SA, care susțin că birourile cu publicul și casieriile de pe strada Treboniu Laurian nr. 7A se închid miercuri, 3 aprilie 2019, la ora 15:00, în timp ce casieria de pe strada Oituz nr. 1 se închide joi, 4 aprilie 2019, la ora 16:30.

”La punctele de lucru Aquatim menționate sunt programate acțiuni de deratizare și dezinsecție în zilele respective. Reamintim clienţilor că factura de apă poate fi achitată on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la numeroase puncte de plată, cum ar fi rețelele bancare, oficiile poștale și diverși parteneri comerciali (mai multe detalii AICI), explică Dr. ing. Ilie Vlaicu, director general al Aquatim SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare