Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Universitatea Politehnica şi Inspectoratul Şcolar Judeţean demarează un proiect educaţional de excepţie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

La iniţiativa Comitetului Director – structură consultativă a UPT – şi cu sprijinul ISJT, 300 de elevi din judeţul Timiş vor avea ocazia să cunoască îndeaproape Universitatea Politehnica Timişoara, viaţa de student, precum şi oportunităţile de care se pot bucura la absolvirea unei specializări în cadrul UPT.

Pe parcursul lunilor martie, aprilie şi mai a acestui an, elevii selectaţi din Buziaş, Făget, Lugoj, Recaş, Sânnicolau Mare şi Timişoara vor vizita companiile Aquatim, Continental, Elba, Flextronics, Hella, vor participa la simulări de examen de admitere, vor beneficia de şedinţe de pregătire la matematică, practică IT în laboratorul Eta2U, vizite şi aplicaţii în facultăţile UPT sau la ExperimentariumTM şi vor putea învăţa din poveştile de succes ale unor tineri absolvenţi de Politehnică.

Deschiderea festivă va avea loc sâmbătă, 15 martie 2014, începând cu ora 10:00, în amfiteatrul D1 (Clădirea Electro, corpul D, Bd. Vasile Pârvan, nr. 2).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare