15 martie – Ziua maghiarilor de pretutindeni. Vezi ce se întâmplă la Timişoara

- Advertisement -

Secretarul general al UDMR, Kovács Péter, va fi prezent, sâmbătă, la Timişoara pentru a participa alături de comunitatea maghiară bănăţeană la evenimentele comemorative organizate cu ocazia zilei maghiarilor de pretutindeni. Astfel, de la ora 15:00, va participa la ceremonia depunerii de coroane la statuia revoluţionarului paşoptist, Eftimie Murgu, după care va susţine un discurs festiv la monumentul poetului Petőfi Sándor din cartierul timişorean Freidorf. De la ora 18:00, va fi prezent la spectacolul festiv organizat de UDMR la Casa Tineretului din Timişoara.

Ministrul Mediului, Korodi Attila va fi prezent la manifestările comemorative organizate de UDMR la Tuşnad, Miercurea Ciuc şi Piatra Niergeş din judeţul Harghita.

Eurodeputatul UDMR, Iuliu Winkler, va participa, sâmbătă, la manifestările comemorative din judeţul Hunedoara, după următorul program: în cursul dimineţii la evenimentele din oraşele Simeria şi Deva, iar după orele prânzului va fi prezent la depunerile de coroane în localităţile Petroşani, Lupeni şi Hunedoara. Duminică, 16 martie, europarlamentarul UDMR, este invitat să participe la manifestările organizate cu ocazia sărbătorii naţionale a maghiarilor în localităţile Orăştie şi Petrila.

Foto:buzznews.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare