15 martie – Ziua maghiarilor de pretutindeni. Vezi ce se întâmplă la Timişoara

Date:

Secretarul general al UDMR, Kovács Péter, va fi prezent, sâmbătă, la Timişoara pentru a participa alături de comunitatea maghiară bănăţeană la evenimentele comemorative organizate cu ocazia zilei maghiarilor de pretutindeni. Astfel, de la ora 15:00, va participa la ceremonia depunerii de coroane la statuia revoluţionarului paşoptist, Eftimie Murgu, după care va susţine un discurs festiv la monumentul poetului Petőfi Sándor din cartierul timişorean Freidorf. De la ora 18:00, va fi prezent la spectacolul festiv organizat de UDMR la Casa Tineretului din Timişoara.

Ministrul Mediului, Korodi Attila va fi prezent la manifestările comemorative organizate de UDMR la Tuşnad, Miercurea Ciuc şi Piatra Niergeş din judeţul Harghita.

Eurodeputatul UDMR, Iuliu Winkler, va participa, sâmbătă, la manifestările comemorative din judeţul Hunedoara, după următorul program: în cursul dimineţii la evenimentele din oraşele Simeria şi Deva, iar după orele prânzului va fi prezent la depunerile de coroane în localităţile Petroşani, Lupeni şi Hunedoara. Duminică, 16 martie, europarlamentarul UDMR, este invitat să participe la manifestările organizate cu ocazia sărbătorii naţionale a maghiarilor în localităţile Orăştie şi Petrila.

Foto:buzznews.ro

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare