ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Flavius Biea trage tare pentru titlul naţional la profesionişti

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pregătirea lui Flavius Biea continuă la Timişoara. El se antrenează şi aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea pugilistică ce-l poate propulsa pe locul 1 în România. Meciul, în opt runde, programat la categoria semimijlocie este principala întâlnire pugilistică din cadrul galei „Timişoara – Capitala Boxului”, organizată de CS Banatul în colaborare cu Primăria Timişoara.

Iubitorii acestui sport vor avea ocazia să asiste la mai multe meciuri, atât cu sportivi amatori, pe ring fiind aşteptaţi pugiliştii antrenaţi de Franisc Vaştag la Reşiţa, cât şi profesionişti, fiind programate cinci meciuri în care vor urca pe ring Pantera Tănăsie, Denis Krienger, Ciprian Apodaresei şi Nicola Milacic.

În aceste zile ritmul pregătirii lui Flavius creşte. El se antrenează la sala de box şi la aparatele de forţă. „Mă pregătesc intens pentru meciul cu Robert Cristea. Sunt la antrenamente zilnic şi voi fi pregătit să îl bat în întâlnirea pentru titlul naţional la profesionişti. La fel de bine o să îl bat cum l-a bătut până şi antrenorul meu, Oktay Urkal. De abia îl aştept în ring, o să îl înving”, a declarat Flavius Biea.

Adversarul său este sigur că îl va învinge pe Flavius în partida de la finalul acestei luni. „Mă aştept de la acest meci să câştig. Flavius este un boxer bun, dar la ora meciului eu voi fi mai bun decât el. Într-adevăr, antrenorul său m-a învins, dar asta se întâmpla de mult, în 2007, în Polonia. Acum o să îl bat pe Biea atât de tare că o să simtă până şi antrenorul său, Oktay”, a declarat, la rândul său, bucureşteanul Robert Cristea.

Timişorean prin adopţie de la o vârstă fragedă, Flavius Biea este născut la Arad. El reprezintă cu mândrie oraşul de pe Bega la cel mai înalt nivel. Bilanţul lui Flavius la profesionişti este unul impecabil, şase victorii din şase meciuri desfăşurate, dintre care trei prin knock-out. La amatori el a fost multiplu campion european şi mondial la cadeţi şi juniori. În vârstă de 24 de ani pugilistul timişorean are ca scop final titlul european la categoria sa. De partea cealaltă, boxerul bucureştean Robert Cristea are 31 de ani, 1,70 metri înălţime, iar palmaresul său include la profesionişti 4 victorii, toate prin prin knock out, şi 27 de înfrângeri.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore