Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportFlavius Biea trage tare pentru titlul naţional la profesionişti

Flavius Biea trage tare pentru titlul naţional la profesionişti

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pregătirea lui Flavius Biea continuă la Timişoara. El se antrenează şi aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea pugilistică ce-l poate propulsa pe locul 1 în România. Meciul, în opt runde, programat la categoria semimijlocie este principala întâlnire pugilistică din cadrul galei „Timişoara – Capitala Boxului”, organizată de CS Banatul în colaborare cu Primăria Timişoara.

Iubitorii acestui sport vor avea ocazia să asiste la mai multe meciuri, atât cu sportivi amatori, pe ring fiind aşteptaţi pugiliştii antrenaţi de Franisc Vaştag la Reşiţa, cât şi profesionişti, fiind programate cinci meciuri în care vor urca pe ring Pantera Tănăsie, Denis Krienger, Ciprian Apodaresei şi Nicola Milacic.

În aceste zile ritmul pregătirii lui Flavius creşte. El se antrenează la sala de box şi la aparatele de forţă. „Mă pregătesc intens pentru meciul cu Robert Cristea. Sunt la antrenamente zilnic şi voi fi pregătit să îl bat în întâlnirea pentru titlul naţional la profesionişti. La fel de bine o să îl bat cum l-a bătut până şi antrenorul meu, Oktay Urkal. De abia îl aştept în ring, o să îl înving”, a declarat Flavius Biea.

Adversarul său este sigur că îl va învinge pe Flavius în partida de la finalul acestei luni. „Mă aştept de la acest meci să câştig. Flavius este un boxer bun, dar la ora meciului eu voi fi mai bun decât el. Într-adevăr, antrenorul său m-a învins, dar asta se întâmpla de mult, în 2007, în Polonia. Acum o să îl bat pe Biea atât de tare că o să simtă până şi antrenorul său, Oktay”, a declarat, la rândul său, bucureşteanul Robert Cristea.

Timişorean prin adopţie de la o vârstă fragedă, Flavius Biea este născut la Arad. El reprezintă cu mândrie oraşul de pe Bega la cel mai înalt nivel. Bilanţul lui Flavius la profesionişti este unul impecabil, şase victorii din şase meciuri desfăşurate, dintre care trei prin knock-out. La amatori el a fost multiplu campion european şi mondial la cadeţi şi juniori. În vârstă de 24 de ani pugilistul timişorean are ca scop final titlul european la categoria sa. De partea cealaltă, boxerul bucureştean Robert Cristea are 31 de ani, 1,70 metri înălţime, iar palmaresul său include la profesionişti 4 victorii, toate prin prin knock out, şi 27 de înfrângeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Flavius Biea are ”urmas” la profesionisti! Boxerul timişorean Andrei Mihai ii calca pe urme

Andrei Mihai, un tânăr talentat obişnuit cu podiumul campionatelor naţionale de amatori, vrea să-i...

Flavius Biea, cantonament in Anglia. Lupta in ringul in care a intrat si Lennox Lewis

Pugilistul timișorean Flavius Biea nu şi-a aflat încă adversarul pe care îl va înfrunta...

Gala „Noaptea Spartanilor 2”, cu Flavius Biea in main-event, LIVE la TV

Pugilistul timișorean Flavius Biea va boxa pe data de 28 iunie, în cadrul main-event-ului...