Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În weekend, „Luptă Timişoara”!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Clubul Sportiv Tamashyi Timişoara, împreună cu Agenţia Judeţeană de Sport Timiş şi Primăria Municipiului Timişoara, organizeaza duminică, 16 februarie 2014, la Sala Constantin Jude, cea de-a zecea ediţie a competiţiei „Luptă Timişoara” – cel mai mare eveniment din lumea artelor marţiale din partea de vest a ţării.

În cadrul acestui eveniment va avea loc o competiţie de amatori de arte marţiale de contact, kickboxing, karate, taekwondo, mixed martial arts, pe ring şi pe tatami. Totul va începe de la ora 10:00.

Seara, de la ora 20:00 e programată gala „Luptă Timişoara”, una în care vor lupta cei mai buni sportivi din Timişoara, anunţă organizatorii. În pauzele dintre meciuri vor fi demonstraţii de arte marţiale, dansuri sportive şi de societate.

Vor fi prezenţi sportivi de la mai multe federaţii de arte marţiale din ţară, cluburi şi asociaţii sportive, reprezentând mai multe stiluri: kickboxing, muay-thai, karate shotokan, pangration, karate kyokushin, taekwondo itf, taekwondo wtf, krav maga, wu shu, wing tsun, box, lupte, judo, şi altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare