În weekend, „Luptă Timişoara”!

- Advertisement -

Clubul Sportiv Tamashyi Timişoara, împreună cu Agenţia Judeţeană de Sport Timiş şi Primăria Municipiului Timişoara, organizeaza duminică, 16 februarie 2014, la Sala Constantin Jude, cea de-a zecea ediţie a competiţiei „Luptă Timişoara” – cel mai mare eveniment din lumea artelor marţiale din partea de vest a ţării.

În cadrul acestui eveniment va avea loc o competiţie de amatori de arte marţiale de contact, kickboxing, karate, taekwondo, mixed martial arts, pe ring şi pe tatami. Totul va începe de la ora 10:00.

Seara, de la ora 20:00 e programată gala „Luptă Timişoara”, una în care vor lupta cei mai buni sportivi din Timişoara, anunţă organizatorii. În pauzele dintre meciuri vor fi demonstraţii de arte marţiale, dansuri sportive şi de societate.

Vor fi prezenţi sportivi de la mai multe federaţii de arte marţiale din ţară, cluburi şi asociaţii sportive, reprezentând mai multe stiluri: kickboxing, muay-thai, karate shotokan, pangration, karate kyokushin, taekwondo itf, taekwondo wtf, krav maga, wu shu, wing tsun, box, lupte, judo, şi altele.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img