Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Concurs national de dans sportiv, la Dumbravita: Cupa Mirtys Dance

- Advertisement -

Sala Polivalentă din comuna Dumbrăvița, va găzdui sâmbătă, 19 octombrie 2019, cea de-a treia ediție a concursului național de dans sportiv ”Cupa Mirtys Dance”.

Anul acesta readucem în cadrul Concursului Național de dans sportiv cele mai performante cupluri de dansatori sportivi din țară. Evenimentul a fost programat sâmbătă, 19 octombrie, la Sala Polivalentă din comuna Dumbrăvița, localitate lipită de Timișoara.

Evenimentul ajuns la cea de-a treia ediție, este organizat de clubul de dans timișorean ”Mirtys Dance” în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, Consiliul Județean Timiș, Direcția pentru Tineret și Sport Timiș și Primăria Dumbrăvița.

Competiția se adresează fetelor solo, sportivilor din categoriile: debutanți, precompetițional, open, precum și concursurilor pe clase valorice. Dansatorii înscriși vor concura pe categoriile de vârstă: 6-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, 19-34 de ani la cele două secțiuni standard și latino-americane.

Concursul Național de dans sportiv de anul acesta va fi jurizat de peste 30 de arbitri naționali, reunind cei mai titrați arbitri ai României.

”Veți avea ocazia să vedeți o competiție la nivel național, mulți dintre participanți fiind sportivi de talie națională și internațională, cu rezultate remarcabile și în alte concursuri de profil. Frumusețea acestui sport, magia dansului, eleganța costumelor, emoțiile concurenților vă vor încânta cu siguranță. Cele două sectiuni ale dansului sportiv sunt: secțiunea standard, cu vals lent, tango, vals vienez, slow fox și quick step și secțiunea latino, cu samba, cha-cha, rumba, paso doble și jive. Așa cum promiteam încă de la prima ediție, ne bucurăm să aducem lângă Timișoara acest concurs și să păstrăm această tradiție”, susțin organizatorii evenimentului.

Mirtys Dance este o școală de dans pentru copii, din Timișoara, cu o experiență de peste 12 ani, condusă cu pasiune pentru muzică și dans de Mirtys Staici și fratele ei, Decius Mirea, ambii dansatori profesioniști, sportivi de performanță care, la rândul lor, au o experiență de peste 17 ani și rezultate importante obținute în competiții naționale și internaționale.

Concursul debutează sâmbătă, 19 octombrie, la ora 09:30, urmând ca gala să se desfășoare cu începere de la ora 19:00.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore