Timișoara, INVADATĂ de dansatori profesioniști. 3 competiții de DANS SPORTIV încep azi

Date:

Nu mai puțin de trei competiții au fost programate pe parcursul a trei zile, chiar în acest weekend. Cele trei sunt: Romanian International Dance Cup 2015, Campionatul Național al României de 10 dansuri (Under 21) și Cupa SporTim Dance.

Peste 800 de perechi din 20 de țări, cu vârste cuprinse între 4 și 45 de ani vor încinge parchetul ringurilor de dans. Perechi din primele 50 ale lumii și cei mai buni dansatori din România vin să caștige la Timișoara medaliile puse la bataie de organizatori. La eveniment participă și 60 de oficiali străini și români.

Cei mai buni dansatori din cadrul competiției vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Dans Sportiv.

Organizatorii acestui eveniment de amploare sunt: Clubul de Dans SporTim Dance Timișoara, DanceSpirit sub egida Federației Române de Dans Sportiv și Ministerului Sportului împreună cu Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara.

Programul competiției:
– vineri de la ora 15:00 – Campionatul Național de 10 dansuri – Pavilionul Expo Vest Senator (Calea Lugojului nr.7), după care, începând cu ora 19:30 va avea loc Gala Finală.
– sâmbătă și duminină, de la ora 8:00, Sala Constantin Jude. Galele finale încep la ora 19:30.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare