Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii din Timișoara au descins în casele contrabandiștilor cu țigări!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Joi, 16 aprilie 2015, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Timişoara au efectuat 10 percheziţii domiciliare pe raza orașului de pe Bega, la persoane bănuite de contrabandă cu produse accizabile. Acţiunea a vizat documentarea şi probarea activităţii infracţionale a cinci persoane cu vârste între 40 şi 60 de ani.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, începând cu luna decembrie 2014 şi până în prezent, cei în cauză ar fi desfăşurat activităţi ilicite cu ţigarete provenite din contrabandă, pe care le-ar fi depozitat în mai multe apartamente închiriate într-un imobil din Timişoara.

Oamenii legii au descoperit cu această ocazie aproape 30.000 de ţigarete de contrabandă şi mai multe telefoane mobile, toate acestea fiind ridicate de poliţiştii Secţiei 3 din Timişoara. În cadrul acţiunii, o a șasea persoană, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a fost depistată în timp ce transporta cu un autoturism ţigări de contrabandă, cu scopul de a le depozita în unul dintre apartamentele percheziţionate.

Cele 6 persoane depistate au fost conduse la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, faţă de acestea urmând a fi luate măsurile legale.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă. Razia polițiștilor a avut loc cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara.

Cele șase persoane bănuite de contrabandă cu țigări, conduse la audieri de polițiștii Secției 3, au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Arestul I.P.J. Timiș.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=5wJLtlmqRQE&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore