Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Canabis și PISTOALE, descoperite de ”criminaliștii” din Timișoara la o percheziție FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Marți, 11 august 2015, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara – Serviciul Antidrog, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Timiş – Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), au efectuat o percheziţie la Timişoara, la domiciliul unui bărbat bănuit că ar coordona o grupare infracţională specializată în trafic stradal de droguri.

În timpul acțiunii, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul vizat şi pe doi fraţi ai acestuia, toate cele trei persoane fiind conduse, pentru audieri, la sediul DIICOT Timişoara. În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 300 de grame de cannabis, două pistoale cu aer comprimat, deţinute ilegal, precum şi diverse obiecte şi bunuri de valoare (ceasuri, electrocasnice) susceptibile a proveni din activităţi infracţionale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi identificării tuturor persoanelor implicate.

La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Percheziții DIICOT – 7 descinderi domiciliare și la sediile de firmă a 3 suspecți cercetați pentru acces ilegal la un sistem informatic

În acest moment, pe raza municipiului Timișoara sunt în derulare o serie de activități...

Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la trei medici care au eliberat 8.000 de certificate de vaccinare false!

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul de...

DNA a descins la Primăria Timşoara! Acnhetatorii fac cercetări într-un dosar cu fapte asimilate celor de corupție

Percheziţii la Primăria Timişoara, în această dimineaţă! Procurorii DNA ar fi descins în biroul...