Canabis și PISTOALE, descoperite de ”criminaliștii” din Timișoara la o percheziție FOTO

- Advertisement -

Marți, 11 august 2015, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara – Serviciul Antidrog, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Timiş – Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), au efectuat o percheziţie la Timişoara, la domiciliul unui bărbat bănuit că ar coordona o grupare infracţională specializată în trafic stradal de droguri.

În timpul acțiunii, poliţiştii l-au depistat pe bărbatul vizat şi pe doi fraţi ai acestuia, toate cele trei persoane fiind conduse, pentru audieri, la sediul DIICOT Timişoara. În urma percheziţiei, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 300 de grame de cannabis, două pistoale cu aer comprimat, deţinute ilegal, precum şi diverse obiecte şi bunuri de valoare (ceasuri, electrocasnice) susceptibile a proveni din activităţi infracţionale.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi identificării tuturor persoanelor implicate.

La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare