Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Punctul renașterii?! ASA Tîrgu Mureș – Poli Timișoara, 0-0

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Elevii lui Dan Alexa s-au deplasat la Tîrgu Mureș pentru a spăla rușinea de care s-au umplut după meciul de pe teren propriu din etapa trecută, când pierdeau cu scorul de 1-3 în fața Astrei Giurgiu. Partida din Ardeal a fost una extrem de dificilă, elevii lui Miriuță fiind aproape tot timpul ”călare” pe alb-violeți.

Jocul a început bine pentru bănățeni, însă aceștia s-au stins rapid, echipa din Tîrgu Mureș punând stăpânire pe joc. Abia după patru ocazii ale roș-albaștrilor, timișorenii au reușit din nou să se apropie de poarta lui Stăncioiu. Debutantul în primul eșalon, Artean avea să fie cel care testează reflexele fostului goalkeeper de la CFR Cluj, în timp ce Rufino își încearcă, și el, norocul. Alexa mută pentru prima oară cu mult înainte de pauza, Hernandez fiind înlocuit cu Bărbuț încă din minutul 30.

După pauză, pe fondul unui joc dominat de gazde, timișorenii pornesc un contraatac, însă Bărbuț șutează slab în minutul 65. După aproape zece minute, Zicu intră în teren în locul lui Goga, iar pătrunderea ”Pictorului” în joc smulge aplauzele spectatorilor prezenți pe Trans-Sil. Până la finalul jocului mai amintim ratarea aceluiași Zicu, cel care în minutul 89 nu reușea să înscrie deși, inițial, s-a aflat într-o situație excelentă.

Partida se încheie cu scorul de 0-0, iar timișorenii mai obțin un punct. Alb-violeții au adunat doar patru puncte în șase etape, echipa din Timișoara fiind clasată abia pe locul 12 (din 14 echipe), în clasament.

ASA Tg. Mureș: Stăncioiu, Golanski (min.53- Hanca), Bejan, Gonzales, Balic, Gorobsov, Mureşan (c) (min.66- Martins), Jazvic, Brandan, Pedro (min.72- Velayos), Manolov. Antrenor: Vasile Miriuță.

Poli Timișoara: Kirschstein, Belu, Scutaru (c), Melinte, D. Popescu, O. Popescu, Artean, Sarmov, Goga (min.70- Zicu), Hernandez (min.30- Bărbuț), Rufino (min.83- Popovici). Antrenor: Dan Alexa.

Foto:acspoli.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență, echipa de fotbal Poli Timișoara...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli Timișoara și-au reziliat înțelegerile cu...