Daniel Stanciu, neoficial încă, manager la Poli Timișoara. Pe cine ar putea aduce și ce se întâmplă cu Timofte

- Advertisement -

Actualul manger sportiv al celor de la Poli Timișoara, Ion Timofte, și-a depus demisia după o discuție deloc plăcută cu președintele clubului, Liviu Anton. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunța că ”Tim” rămâne până la finalul sezonului, în timp ce Dan Alexa, antrenorul alb-negrilor, susținea că el, personal, nu crede că Timofte părăsește echipa de pe Bega, mai ales în contextul în care bănățenii sunt la numai un punct de Liga I. ”Sincer, cred că nu va pleca Timofte. Eu nu o să plec… dar cred că nici Ion nu pleacă”, explica ”Chirurgul”, săptămâna trecută, pentru Vocea Timișului, după ce anul trecut declara că în cazul în care Timofte este îndepărtat de la club și el părăsește echipa.

Revenind la Daniel Stanciu (foto), după plecarea acestuia de la Dinamo București și apariția unor zvonuri cum că ar putea reveni pe Bega, unde de altfel își dorește să se stabilească definitiv, fostul manager al roș-albilor pare să-și fi găsit deja locul în conducerea bănățenilor. Deși Nicolae Robu a spus pentru cititorii Vocea timișului că ”nu există nicio înțelegere cu nimeni și nici nu ne preocupă problema acum. Acum, singura grijă este să promovăm. După ce suntem promovați, o să vedem ce mai trebuie făcut prin club pentru a putea face performanță în Liga I”, factorii decizionali de la Poli Timișoara, par să ascundă acest aspect, în condițiile în care presa națională anuna astăzi că Stanciu ”va reveni la Poli Timișoara într-o funcție de conducere, actele urmând a fi parafate în zilele următoare”, anunță DigiSport, în ediția electronică.

În perioada în care era manager la ASA Târgu Mureș, Daniel Stanciu a recunoscut că Timișoara este orașul cel mai drag lui și că aici se va stabili în curând, fiind în căutarea unei case.

Odată cu revenirea lui Stanciu pe Bega, la echipa aflată sub ”bagheta” lui Dan Alexa, ar putea poposi mai multe ”nume” ale fotbalului românesc, vechi ”cunoștințe” atât ale antrenorului, cât și a managerului Daniel Stanciu și chiar a publicului de pe ”Dan Păltinișanu”. Enumerăm aici jucători precum Gigel Bucur, Ianis Zicu, Dorin Goga, Laszlo Sepsi, dar și alții, în vederea unui sezon de Liga I, total diferit de ultimul petrecut de bănățeni în ”elita” fotbalului românesc.

În aceste condiții, Timofte ar urma să părăsească clubul timișorean și, cel mai probabil, să-și reia activitatea de impresar, la care a renunțet pe perioada în care s-a aflat în organigrama clubului Poli Timișoara.

Foto:gsp.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare