Ion-Timofte

După ce presa locală a anunțat că managerul sportiv al lui Poli Timișoara, Ion Timofte, și-a înaintat demisia din funcția pe care o deține în club, antrenorul celor de la Poli Timișoara, Dan Alexa, nu crede că ”Tim” va părăsi clubul, cu atât mai puțin acum, când Poli este aproape de promovare, iar din vară ar putea juca în Liga I.

”Nu cred că Timofte va pleca. Obiectivul meu este să promovăm, să rămânem în Liga I și să fac o echipă care să pună probleme, să fie o altfel de echipă decât cum a fost anul trecut” a spus, ieri, ”Chirurgul”. Alexa a dezvăluit pentru cititorii Vocea Timișului că în cazul în care Timofte părăsește clubul la finalul sezonului, el rămâne la Timișoara. ”Sincer, cred că nu va pleca Timofte. Nu o să plec… dar cred că nici Ion nu pleacă”, ne-a dezvăluit tehnicianul care poate bifa mâine al 20-lea meci fără înfrângere pe banca celor de la Poli.

Nu vine Daniel Stanciu… deocamdată

Întrebat desre posibilitatea revenirii lui Daniel Stanciu la Timișoara, după ce a păsărit conducerea clubului Dinamo București, primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu -cunoscut ca și principalul ”finanțator” și diriguitor în conducerea clubului timișorean-, a declarat pentru Vocea Timișului, că ”nu există nicio înțelegere cu nimeni și nici nu ne preocupă problema acum. Acum, singura grijă este să promovăm. După ce suntem promovați, o să vedem ce mai trebuie făcut prin club pentru a putea face performanță în Liga I”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.