Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportDan Alexa nu crede că pleacă ”Tim”, dar RĂMÂNE la Poli. Cine...

Dan Alexa nu crede că pleacă ”Tim”, dar RĂMÂNE la Poli. Cine anunță că NU VINE Daniel Stanciu… deocamdată

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce presa locală a anunțat că managerul sportiv al lui Poli Timișoara, Ion Timofte, și-a înaintat demisia din funcția pe care o deține în club, antrenorul celor de la Poli Timișoara, Dan Alexa, nu crede că ”Tim” va părăsi clubul, cu atât mai puțin acum, când Poli este aproape de promovare, iar din vară ar putea juca în Liga I.

”Nu cred că Timofte va pleca. Obiectivul meu este să promovăm, să rămânem în Liga I și să fac o echipă care să pună probleme, să fie o altfel de echipă decât cum a fost anul trecut” a spus, ieri, ”Chirurgul”. Alexa a dezvăluit pentru cititorii Vocea Timișului că în cazul în care Timofte părăsește clubul la finalul sezonului, el rămâne la Timișoara. ”Sincer, cred că nu va pleca Timofte. Nu o să plec… dar cred că nici Ion nu pleacă”, ne-a dezvăluit tehnicianul care poate bifa mâine al 20-lea meci fără înfrângere pe banca celor de la Poli.

Nu vine Daniel Stanciu… deocamdată

Întrebat desre posibilitatea revenirii lui Daniel Stanciu la Timișoara, după ce a păsărit conducerea clubului Dinamo București, primarul capitalei Banatului, Nicolae Robu -cunoscut ca și principalul ”finanțator” și diriguitor în conducerea clubului timișorean-, a declarat pentru Vocea Timișului, că ”nu există nicio înțelegere cu nimeni și nici nu ne preocupă problema acum. Acum, singura grijă este să promovăm. După ce suntem promovați, o să vedem ce mai trebuie făcut prin club pentru a putea face performanță în Liga I”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...