Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poli pierde şansa de a prelua „şefia” Seriei Vest a ligii secunde. Poli Timişoara 0-0 CS Mioveni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

 

 

Elevii lui Vali Velcea nu au reuşit să recupereze ceea ce au cedat „Bătrânei Doamne” în prima etapă a returului, ba mai mult decât atât au „reuşit” să mai piardă încă două puncte, acasă, cu CS Mioveni, singurul lucru pozitiv al restartului de sezon fiind păstrarea locului promovabil. Poli a terminat, sâmbătă, 0-0 cu trupa antrenată de Flavius Stoican şi încă mai are un „adăpost” faţă de principalele urmăritoare în lupta pentru promovare.

Prima partidă oficială pe „Dan Păltinişanu” în 2013 nu le-a priit alb-negrilor. Aceştia nu au reuşit să demonstreze prea multe în faţa celor peste 500 de spectatori prezenţi în tribunele Marelui Oval bănăţean.

Bănăţenii şi-au creat prima ocazie după mai bine de zece minute de la fluierul de start, Ovidiu Petre reluând exact pe direcţia lui Ciucă, apărătorul buturilor argeşene reuşind să reţină în doi timpi. Oaspeţii au replicat rapid prin Mazilu, care trimis pe lângă Pap, „salvatorul” lui Poli fiind Şeroni, care a scos un gol ca şi făcut. Prima repriză a fost lipsită de spectaculozitate, dar şi de faze reale de poartă, excepţie făcând Dina, care comite ratarea meciului când, rămas singur în faţa porţii, trimite un şut puternic peste poarta adversă.

Mitanul secund a adus un plus pentru jocul lui Poli, Velcea făcând şi trei schimbări văzând randamentul slab al unora dintre elevii săi. Cu toate acestea, rezultatul a rămas neschimbat pe tabela de marcaj, până la finalul partidei argeşenii preferând să „stea la cutie”, sau să stea întinşi pe gazon pentru a trage de timp. O partidă „calmă”, fără a pune la încercare prea mult inimile suporterilor, rezultat care, aşa cum a declarat Vali Velcea la final, poate conta sau nu în lupta pentru promovare.

Poli Timişoara: Pap – Sakir, Petrovic, Şeroni, Bălace – Dobricean (min. 50 – Boştină), Petre (c), Poparadu (min. 53 – Trandu), Nanu – Boldea, Dina (min. 75 – Enciu). Antrenor: Vali Velcea.

CS Mioveni: Ciucă – Cotigă, Olteanu, Stoica, Dragu – Mazilu (c) (min. 84 – Dumitrache), Năstăsie (min. 69 – Pasăre), Dragalina, Stancu – Biceanu, Arnăutu (min. 54 – Ayza). Antrenor: Flavius Stoican.

Foto: Valentin Handro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare