simona-amanar-ovidiu-petre-help25

Preconizat ca meciul cu cea mai mare audienţă din actualul sezon, întâlnirea dintre Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti va fi probabil cea mai bună ocazie pentru continuarea proiectului demarat de alb-negri odată cu partida contra celor de la Săgeata Năvodari. Poli Timișoara a oficializat, pe 1 martie, la meciul amintit, susţinerea proiectului privind implementarea şi derularea Programului de depistare precoce a cancerului la sân pentru femeile din Regiunea de Vest (program de screening).

„Clubul nostru sprijină în continuare campania în cauză: la meciul de sâmbătă, 5 aprilie, cu Steaua Bucureşti, în incinta stadionului vor fi voluntari ai Campaniei Help25, cea care susţine acest program. Cu această ocazie, veţi putea primi informaţii despre campanie şi contribui financiar, după posibilităţi. Mai multe amănunte, pe www.help25.org” anunţă site-ul oficial al grupării de pe Bega.

Partida dintre Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti are loc sâmbătă seara, începând cu ora 21:30, pe arena Dan Păltinişanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.