Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCornelia Catanga a făcut un anunţ BOMBĂ. Cântăreaţa e ÎNSĂRCINATĂ la 54...

Cornelia Catanga a făcut un anunţ BOMBĂ. Cântăreaţa e ÎNSĂRCINATĂ la 54 de ani

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cornelia Catanga a făcut sâmbătă un anunţ bombă. Invitată într-o emisiune de televiziune pentru a vorbi de problemele de sănătate, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată.

Cornelia Catanga s-a luptat încă din copilărie cu o boală perfidă, retinopatie pigmentară, pentru care încă nu s-a găsit leacul. Invitată la o emisiune să vorbească despre problemele de sănătate, artista a făcut însă un anunţ bombă. Cornelia Catanga a anunţat că la vârsta de 54 de ani urmează să devină mamă.

„Toată lumea ştie că de 44 de ani sufăr de retinopatie. Nu pot să citesc, să mă uit la televizor, dar surpriza cea mai mare a venit după ce am fost la ginecolog. Sunt însărcinată. Pădureanu a spus că lui îi este ruşine să spun că sunt însărcinată. Nu glumesc, pe cuvântul meu că sunt însărcinată!”, a declarat Catanga. Sursa:rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare