ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cornelia Catanga a făcut un anunţ BOMBĂ. Cântăreaţa e ÎNSĂRCINATĂ la 54 de ani

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cornelia Catanga a făcut sâmbătă un anunţ bombă. Invitată într-o emisiune de televiziune pentru a vorbi de problemele de sănătate, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată.

Cornelia Catanga s-a luptat încă din copilărie cu o boală perfidă, retinopatie pigmentară, pentru care încă nu s-a găsit leacul. Invitată la o emisiune să vorbească despre problemele de sănătate, artista a făcut însă un anunţ bombă. Cornelia Catanga a anunţat că la vârsta de 54 de ani urmează să devină mamă.

„Toată lumea ştie că de 44 de ani sufăr de retinopatie. Nu pot să citesc, să mă uit la televizor, dar surpriza cea mai mare a venit după ce am fost la ginecolog. Sunt însărcinată. Pădureanu a spus că lui îi este ruşine să spun că sunt însărcinată. Nu glumesc, pe cuvântul meu că sunt însărcinată!”, a declarat Catanga. Sursa:rtv.net

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore