Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiri"Cea mai distinsă artistă". Vezi despre cine spune Dan Negru asta, după...

„Cea mai distinsă artistă”. Vezi despre cine spune Dan Negru asta, după prima sa emisiune, la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

De faptul că Dan Negru este cel mai tare prezentator de emisiuni de divertisment din România nu se mai îndoieşte nimeni, după ce statisticile spun că show-ul său „Te pui cu blondele” este de ani buni în topul naţional, asemeni talent-show-ului „Next Star” destinat copiilor.

Din când în când, în funcţie de invitaţii pe care timişoreanul îi are în platou la una dintre emisiuni sau chiar fără vreun motiv anume, Negru mai pune câte o poză pe Facebook şi mai adaugă câte o scurtă povestioară pentru a mai împărtăşi din experienţele sale fanilor.

De data aceasta, Dan Negru, a făcut un compliment deosebit uneia dintre cele mai importante cântpree din istoria relativ recentă a muzicii româneşti. „Mă leagă amintiri frumoase de Angela Similea, de departe cea mai distinsă artistă din muzica românească, din toate timpurile. Cu vreo 19 ani în urmă a fost prima mea invitată în prima mea emisiune de televizune, la Timişoara… Găseşti azi fie senzualitate, fie eleganţă, arareori ambele la pachet. Angela le are… Fotografia e rară… Angela Similea împreună cu mama ei şi cu colega-i de clasă, Jeana Gheorghiu. Puţini sunt cei care ştiu asta, că cele două au fost colege de bancă. Şi câte poveşti n-am auzit atunci de la tanti Gherghina despre fetiţa ei Angela şi despre colega ei, Jeana…” a postat Dan Negru, plin de emoţie, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...