dan-negru-angela-similea

De faptul că Dan Negru este cel mai tare prezentator de emisiuni de divertisment din România nu se mai îndoieşte nimeni, după ce statisticile spun că show-ul său „Te pui cu blondele” este de ani buni în topul naţional, asemeni talent-show-ului „Next Star” destinat copiilor.

Din când în când, în funcţie de invitaţii pe care timişoreanul îi are în platou la una dintre emisiuni sau chiar fără vreun motiv anume, Negru mai pune câte o poză pe Facebook şi mai adaugă câte o scurtă povestioară pentru a mai împărtăşi din experienţele sale fanilor.

De data aceasta, Dan Negru, a făcut un compliment deosebit uneia dintre cele mai importante cântpree din istoria relativ recentă a muzicii româneşti. „Mă leagă amintiri frumoase de Angela Similea, de departe cea mai distinsă artistă din muzica românească, din toate timpurile. Cu vreo 19 ani în urmă a fost prima mea invitată în prima mea emisiune de televizune, la Timişoara… Găseşti azi fie senzualitate, fie eleganţă, arareori ambele la pachet. Angela le are… Fotografia e rară… Angela Similea împreună cu mama ei şi cu colega-i de clasă, Jeana Gheorghiu. Puţini sunt cei care ştiu asta, că cele două au fost colege de bancă. Şi câte poveşti n-am auzit atunci de la tanti Gherghina despre fetiţa ei Angela şi despre colega ei, Jeana…” a postat Dan Negru, plin de emoţie, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here