Liviu Dragnea vrea să mute lupta politică în stradă

0
894

Politicienii nu se mai mulțumesc să se certe și să se împungă în fața camerelor de filmat sau prin declarații. Iresoponsabilitatea unora depășește orice limite. Ei sunt tipul de oameni care ar sacrifica orice pentru a avea câștig de cauză în războaiele personale. Chiar și viața altora.

Liviu Dragnea știe că partidul său se află sub umbra lui Ion Iliescu și a evenimentelor din 1990, dar în loc să se dezică de o asemenea atitudine, el instigă la violență și propune ca românii să se lupte în stradă pentru a stabili cine e cel mai tare: „noi” sau „ei”. Sau poate tocmai de aceea o face, pentru că amintirea unor studenți bătuți măr nu îl impresionează pe vicepremier.

Istoria acestei declarații:

Președintele Traian Băsescu a declarat miercuri la B1 Tv că nu este necesară creșterea accizei la benzină și motorină:
„Dacă apare o singură formulare legată de creşterea accizei la benzină şi motorină, pentru că înseamnă 42-43 de bani la fiecare litru, bani de care bugetul nu are nevoie, are nevoie însă Dragnea şi Ponta, să arunce bani către baronii locali, înainte de europarlamentare. Asta este realitatea taxei pe combustibil. Pentru că ştiu că este o mare minciună, eu îi voi chema pe români să se apere în stradă, în mitinguri, pentru că eu pot demonstra şi am demonstrat că nu este necesar. Este un abuz.” a spus el

Cât se poate de repede, Liviu Dragnea, potrivit Mediafax, a răspuns belicos: „Domnul Băsescu am văzut că dă foarte multe lecţii, am văzut că incită şi la violenţă şi la dezordine socială. Îl aştept. De-abia îl aştept să cheme lumea în stradă, că poate chemăm şi noi şi poate tranşăm lucrurile acolo, dacă tot… Să nu creadă el că ne sperie”

Nesimțirea și nepăsarea politicenilor a devenit insuportabilă. În urma schimbului de declarații realizăm ca românii sunt doar masă de manevră electorală, iar când nervii dau pe dinafară, potențiali combatanți  în duelurile politice.

Spune-ţi opinia civilizat!