Transfer aeroport
5.4 C
Timișoara
22-feb.- 2020- 21:59
Transfer aeroport

Nicolae Robu, după exit poll: „Alegerile au fost câștigate de dreapta românească și nu de stânga

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

După afișarea rezulatelor exit poll în care PNL a obținut aproximativ 14% din voturi, mai puțin decât se preconiza la nivel de declarații oficiale înainte de alegeri, edilul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu a ținut să le mulțumească timișorenilor care au venit la vot, dar, de asemenea, le cere și celor care nu au trecut pe la secția de votare să facă un efort data viitoare, pentru ca Partidul Național Liberal să nu beneficieze doar de apreciere sufletească.

Mai mult, edilul consideră că nu stânga ci dreapta a câștigat alegerile, deoarece, însumate, procentele partidelor de dreapta depășesc cele aproximativ 40 de procente ale alianței USD, consemnate de exit poll.

În încheiere, liberalul i-a atras atenția lui Titu Bojin, președintele CJT, să nu se mai autoproclame „președintele județului, deoarece el nu are în subordine „nici măcar comuna Bara”. Robu a mai ținut să le amintească liderilor PSD că USL nu mai există și nici nu va mai exista.

 „COMUNICAT DE PRESĂ

1. Mulțumesc tuturor timișorenilor care au fost astăzi la vot. Mulțumesc, de asemenea, celor care ne apreciază, dar n-au fost la vot, rugându-i ca în viitoarele ocazii să facă, totuși, efortul de a merge, pentru ca noi să putem beneficia mai mult decât sufletește de aprecierea lor.

2. Mulțumesc tuturor colegilor din PNL Timiș care au muncit enorm în această campanie, promovând partidul și valorile liberale cu onestitate, corectitudine și în deplină legalitate.

3. Îmi exprim regretul că PNL nu a obținut un scor mai bun la nivel național, dar nu trebuie să ne scape că PNL a dobândit în 2009 un numar de doar 5 mandate din 33, iar acum 6 mandate din 32!

4. Îmi exprim surprinderea că PSD este atât de fericit, pentru că, de fapt, alegerile au fost câștigate de dreapta românească și nu de stânga, aritmetica procentelor arătând clar acest lucru.

5. Îi recomand d-lui Titu Bojin să-și facă timp să citească legislația pentru a înțelege măcar după 2 ani de mandat că nu este „președintele județului”, ci președintele Consiliului Județean, ceea ce înseamnă cu totul și cu totul altceva (spre exemplu: că președintele CJT nu are în subordine, din fericire pentru aceasta, nici măcar comuna Bara, darămite ditamai municipiul Timișoara).”

6. Transmit PSD un mesaj fără echivoc: USL nu mai există de mult timp și nu va mai exista niciodată, cel puțin cu mine implicat, dar sunt convins că nici cu alți colegi.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă

TIMISUL DE IERI

Cartierele vechi ale Timişoarei, temelia oraşului modern de azi

Sub denumirea de Maierele Române cartierul ia fiinţă în jurul anului 1718, denumirea provenind din limba germană şi însemnând "curte...