Mărturisirile lui Robu: Marian Vasile a devenit un politician „de cârciumă”. Pe cine acuză că a făcut teatru penibil în PNL

- Advertisement -

Nicolae Robu nu se dezminte. Chiar dacă a demisionat de la şefia PNL Timiş continuă să îi jignească nu doar pe foştii subalterni din partid, dar şi pe cei care au ales să părăşească filiala condusă până mai ieri de el.

În cadrul unor declaraţii făcute la sfârşitul acestei săptămâni, Robu a explicat că nu înţelege de ce Ciprian Jichici a ales să plece din PNL şi s-a arătat surprins că fostul său consilier personal, Marian Vasile, a devenit un politician „de cârciumă”.

„Văd că Marian Vasile a ajuns și la nivelul acesta ( n.e – de a face politică prin cârciumi ). Pe mine m-au păcălit foarte mulți în viață, eu sunt un idealist, sunt un naiv și cred că toți sunt ca mine. Întotdeauna cred în oameni și le dau șanse și de obicei, după ce mi-o încasez, încă mai dau șanse. Dar am și momentele în care spun stop. Acum am tras o linie. Deși am vârsta pe care o am, de multe ori mă comport cam ca la mintea unui adolescent și mă păcălește oricine. Dar de mult nu am mai avut așa un confort lăuntric.
Eu l-am apreciat pe Ciprian Jichici, după ce trecuse ceva vreme de când a plecat din partid a făcut niște declarații la adresa mea pe care nu le-am putut înțelege. Mult mai târziu mi-a transmis și un mesaj de bine, dar too late”, a declarat Robu.

Liberalul a comentat şi despre şedinţa de Birou Politic Judeţean de joi, în cadrul căreia a demisionat, după ce a fost criticat de, spune el, doar 25 din 200 de membri prezenţi.

„Au făcut un spectacol grotesc, regizat totul, să se ridice în picioare… Dar eu anunțasem de miercuri seară că am hotărât să demisionez. Erau mulți care știau. Am vrut să-i las să se manifeste, ca să văd cine sunt, cum sunt, am făcut și eu un joc. Am vrut să văd cine sunt cei care vor să facă politică de cârciumă, pentru că ei tot acolo s-au întâlnit de fiecare dată și au pus la cale una-alta și am vrut să văd cum se manifestă, ce teatru penibil au făcut. Nu i-a dus mintea să înțeleagă că eu am spus de la bun început că nici nu-și pot imagina cât de departe putem să mergem. Și n-au putut să înțeleagă că este un tâlc în ceea ce am spus. A început așa un teatru, în care s-a spus rolul pregătit dinainte și, în momentul în care cel care era la cuvânt și-a dat dat drumul, s-au ridicat și ceilalți. Credeau că o să-i urmeze toți cei 200 din sală. Și au fost 25, pe numărate. Restul și-au văzut de treabă, nu au percutat la acțiunea lor”, a detaliat Robu despre comportamentul colegilor săi.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=9x6FlEtTyOs&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Scrisoare deschisă domnului chestor Alin Petecel, șeful Inspectoratului de Poliție Timiș

Domnule chestor,  Ați dispus demararea cercetării interne la adresa agentului-șef...

Prof. dr. Dorel Săndesc, titularizat ca manager al Spitalului Județean Timișoara

Azi, cu începere de la ora 10, ca urmare...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img