Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vicepreședintele PNL Timiș, Cristian Bușoi, pe lista de candidați pentru europarlamentare din partea liberalilor

- Advertisement -

Conform Mediafax, Cristian Bușoi, vicepreședintele PNL Timiș, se va afla pe listele de candidați pentru europarlamentare pe locuri considerate eligibile. Vă reamintim că Bușoi a părăsit Parlamentul European pentru a prelua conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

PNL și-a fixat ca obiectiv obținerea de poziții europarlamentare. Pe lista completă sunt trecuți următorii liberali :Norica Nicolai (actual lider al europarlamentarilor PNL), Adina Vălean (soția lui Crin Antonescu, europarlamentar), Ramona Mănescu (fost ministru al Transporturilor, fost europarlamentar PNL), Eduard Hellvig (secretar general al PNL, actual europarlamentar), Claudia Benchescu (șeful Cluburilor Studențești Liberale-CSL), Ovidiu Silaghi (fostul ministru al transporturilor, actual europarlamentar PNL)

Se mai vehiculează că vor participa, în afare celor enumerați mai sus, Mihai Țurcanu, fostul șef al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor-ANSVSA, demis după scandalul cărnii de cal și Mircea Diaconu, fost ministru al Culturii și fost senator PNL.

Cristian Bușoi este orginar din Drobeta Turnu Severin și a absolvit în 2003 Facultatea de Medicină din cadrul UMF„ Carol Davila” București, iar apoi și continuat studiile la Centru Național de Apărare. În 2010 și-a luat doctoratul  în sănătate publică și management sanitar la Universitatea de Medicină din Timișoara.

Între 2003 și 2007 a profesat ca medic iar din 2009 ca notar în București. În 1996 intră în politică ocupând până în 1998 funcția de vicepreședinte fondator al Organizației Tineretului Național Liberal Mehedinți. Din iunie 2009 este vicepreședintele PNL Timiș. Potrivit declarației de avere, Cristian Bușoi are în conturi aproximativ un milion de euro, deține peste 55.000 mp de terenuri agricole în județul Călărași și Mehedinți, două apartamente în București și o casă în Drobeta Turnu Severin, de 920 de metri pătrați.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore