”Marele PNL” intră în linie dreaptă în privința fuziunii la nivelul județului Timiș. Ce vor liberalii să câștige în 2016 VIDEO

- Advertisement -

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi conducători ai PNL Timiș, Nicolae Robu și Dan Popa, anunțau cu surle și trâmbițe faptul că la nivel județean, membrii noului Partid Național Liberal (format din PNL-ul istoric și Partidul Democrat Liberal), vor fi printre primii din țară care vor închide operațiunea de fuziune.

”Din 99 de organizații, avem deja peste 85 cu un singur președinte. Pentru joia viitoare am convocat întregul activ al Marelui PNL pentru a face o primă întâlnire de o astfel importanță pentru a prezenta stadiul fuziunii”, a spus Dan Popa, care a mai anunțat că în luna aprilie se vor reînnoi toate adeziunile pentru a afla pe câți membri se poate baza partidul.

Liberalii au avut deja o ședință în noua formulă, întâlnire de la care au aflat detaliile prezentate de Popa. ”Ședința a decurs într-o foarte bună înțelegere dintre noi. Responsabilii de zone ne-au făcut o informare privind stadiul fuziunii și de acolo au rezultat aceste date prezentate de domnul copreședinte. Lumea dă dovadă de înțelepciune și înțelege că marile noastre mize sunt în 2016 când va trebui să cîștigăm atât alegerile locale cât și cele parlamentare și nu numai atât. Va trebui să le câștigăm de-o manieră netă, nu la limită” a completat Nicolae Robu, copreședintele PNL Timiș.

Vezi înregistrarea video de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre fuziunea vechilor PNL și PDL in județul Timiș, dar și ce spune Dan Popa despre fuziunea dintre cele două vechi partide în alte județe din țară. Tot în clipul de mai jos puteți afla și ce spun cei doi copreședinți despre planurile de viitor ale Partidului, atât la nivelul tinerilor liberali cât și despre organizațiile de femei.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=nvtorPb4qt8&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Bianca Gavrilita, singurul reprezentant al judetului Timis in PSD, pentru alegerile europarlamentare

PSD Timiş are un reprezentant pe loc (greu) eligibil,...

RATT caută şoferi şi vatmani. Vezi ce trebuie să faci pentru a conduce un autobuz, troleibuz sau tramvai

Regia Autonomă de Transport Timişoara organizează cursuri de calificare...

Bancul zilei – De ce teroriștii nu vizează România

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut...

Petrecere de „nopţi mari”, alături de francezul Oxia FOTO

Vineri seara, timişorenii petrecăreţi s-au delectat cu unul dintre...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare