Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Marele PNL” intră în linie dreaptă în privința fuziunii la nivelul județului Timiș. Ce vor liberalii să câștige în 2016 VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi conducători ai PNL Timiș, Nicolae Robu și Dan Popa, anunțau cu surle și trâmbițe faptul că la nivel județean, membrii noului Partid Național Liberal (format din PNL-ul istoric și Partidul Democrat Liberal), vor fi printre primii din țară care vor închide operațiunea de fuziune.

”Din 99 de organizații, avem deja peste 85 cu un singur președinte. Pentru joia viitoare am convocat întregul activ al Marelui PNL pentru a face o primă întâlnire de o astfel importanță pentru a prezenta stadiul fuziunii”, a spus Dan Popa, care a mai anunțat că în luna aprilie se vor reînnoi toate adeziunile pentru a afla pe câți membri se poate baza partidul.

Liberalii au avut deja o ședință în noua formulă, întâlnire de la care au aflat detaliile prezentate de Popa. ”Ședința a decurs într-o foarte bună înțelegere dintre noi. Responsabilii de zone ne-au făcut o informare privind stadiul fuziunii și de acolo au rezultat aceste date prezentate de domnul copreședinte. Lumea dă dovadă de înțelepciune și înțelege că marile noastre mize sunt în 2016 când va trebui să cîștigăm atât alegerile locale cât și cele parlamentare și nu numai atât. Va trebui să le câștigăm de-o manieră netă, nu la limită” a completat Nicolae Robu, copreședintele PNL Timiș.

Vezi înregistrarea video de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre fuziunea vechilor PNL și PDL in județul Timiș, dar și ce spune Dan Popa despre fuziunea dintre cele două vechi partide în alte județe din țară. Tot în clipul de mai jos puteți afla și ce spun cei doi copreședinți despre planurile de viitor ale Partidului, atât la nivelul tinerilor liberali cât și despre organizațiile de femei.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=nvtorPb4qt8&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare