Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Master Planul de Transporturi al României, respins de Comisia Europeană. Cum vrea Nicolae Robu să fie revizuit documentul VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se declară pe de-o parte dezamăgit de ”profesioniștii” din Guvernul Ponta, care au întocmit Master Planul General de Transport, întrucât acesta a fost respins zilele trecute de Comisia Europeană. România are de suferit în urma superficialității și neseriozității, neprofesionalismului Guvernului Ponta și iată că acest guvern n-a fost în stare să transmită la Bruxelles un Master Plan care să fie acceptabil de către experții Comisiei Europene. El a fost returnat pentru revizuire și din mass-media am aflat că asta s-a întâmplat după o beștelelală serioasă a celor care s-au prezentat acolo să susțină Master Planul” a declarat, astăzi, Nicolae Robu.

Pe de altă parte, edilul capitalei Banatului se bucură pentru faptul că Master Planul a fost respins, întrucât, speră el, cei de la Ministerul Transporturilor, care au întocmit acest document, să includă în Master Planul revizuit nu doar Centura de Sud a orașului pe care-l conduce, dar și pe cea de Vest. ”În ceea ce ne privește suntem afectați pentru că Master Planul, după toate insistențele noastre și după acea atenționare a guvernului, că timișorenii vor ieși în stradă în număr foarte mare dacă nu se corectează Master Planul, a apărut, într-un final, și Centura de Sud a Timișoarei. Noi insistăm și cu această ocazie cu solicitarea, perfect legitimă, ca acest obiectiv, dar n-am abandonat-o nici pe cea de Vest, pentru că și ea este extrem de importantă. Cerem Guvernului, pe de-o parte să finalizeze Master Planul într-o formă serioasă, profesionistă, astfel încât el să fie aprobat la nivelul Comisiei Europene și imediat să asigure finanțare pentru demararea primelor etape de realizare a obiectivului Centura de Sud a Timișoarei” a mai spus Robu.

Ce mai vrea Nicolae Robu ca Guvernul să includă în Master Planul revizuit pe care urmează să-l trimită din nou la Comisia Europeană, aflați urmărind înregistrarea video de mai jos. Tot acolo puteți afla și ce spune Robu că se va întâmpla dacă Guvernul exclude total construirea celor două sectoare suplimentare ale variantei ocolitoare a Timișoarei și mai ales cum ar putea apărea o nouă taxă în capitala Banatului.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=JJTzjdE8LpI&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare