ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu vrea șosea de centură cu orice preț! ”Să nu-și închipuie Guvernul că ne vom lăsa!” VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Edilul-șef din Timișoara este extrem de supărat atât pe reprezentanții Guvernului în teritoriu cât și pe guvernanți, de la prim-ministru până la ministrul transporturilor pentru simplul fapt că nu au luat măsuri pentru menționarea șoselei de centură a orașului în celebrul Master Plan de Transport. ”Nu le lua niciun ban să treacă Centura Timișoarei în Master Planul de Transport, dar nici asta nu au rezolvat. Aștept ca măcar atât să se rezolve. Asta tot se va rezolva, că nu ne lăsăm. Vom pune atâta presiune până când se vor rezolva aceste probleme ale Timișoarei. Să nu-și închipuie Guvernul, indiferent cine va fi prim-ministru, că noi ne vom lăsa, să nu avem Centură. Eu o declar public! Trece campania electorală! N-am putut să fac miting în perioada de campanie, pentru că nu am vrut să se spună că vreau să speculez faptul că e campanie și lansez acum tema unui protest, dar sunt convins că timișorenii, și sunt peste 10.000 de semnatari, sunt pentru susținerea demersului pe care eu l-am făcut, ca Timișoara să aibă Centură. Sunt ferm convins că vor ieși în stradă dacă va fi nevoie. Până la urmă Guvernul tot va include în Master Plan Centura Timișoarei și acest obiectiv tot se va realiza” a explicat primarul.

Vezi înregistrarea video de mai jos pentru a afla de ce spune Robu că abia în 2018 am putea avea șosea de centură în zona de Sud a orașului și de ce crede că pesediștii se vor lăuda cu meritele lor în ceea ce privește acest proiect.

Robu a lansat și câteva întrebări la care așteaptă răspunsuri din partea celor vinovați de faptul că se tot amână construcția șoselei de centură a Timișoarei: ”Dacă în 2016 abia vor începe lucrările efective la Centură, asta înseamnă că mai devreme de 2017, 2018, nu vom avea Centura de Sud, că despre ea vorbim. Pot fi timișorenii mulțumiți să stea până în 2018 fără Centură? Pot fi mulțumiți ca orașul să fie terorizat de TIR-uri, poluat și cu noxe și cu praf? Să i se distrugă drumurile? Să i se afecteze clădirile? Eu nu cred!” a conchis edilul timișorean.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore