Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un lugojean nebun ”evadat” din spital, dat în urmărire generală, a fost prins de polițiștii locali în Piața 700 din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au depistat ieri după-amiază, în timp ce se aflau în patrulare în Piața 700, un tânăr care era dat în urmărire generală. Trecându-se la legitimarea acestuia, s-a stabilit că se numeşte M. Darian, are 25 de ani şi domiciliul în Lugoj, şi era dat în urmărire pentru că în urmă cu aproximativ o lună a dispărut în condiţii suspecte dintr-un spital neuropsihiatric.

Suspectul a declarat că nu ştia că este urmărit şi nu a avut nimic de obiectat în momentul în care a fost preluat de poliţiştii locali şi predat reprezentanţilor Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartiment Urmăriţi din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiş.

Anul acesta nu mai puţin de 7 urmăriţi general au fost depistaţi de poliţiştii locali pe străzile oraşului şi au fost predaţi poliţiştilor din cadrul I.P.J. Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare