Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăRobert Negoiţă cere retragerea propriului partid, PSD, de la guvernare: "Să respectăm...

Robert Negoiţă cere retragerea propriului partid, PSD, de la guvernare: „Să respectăm voinţa românilor”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vicepreşedintele Partidului Social Democrat Robert Negoiţă a declarat, luni, 17 noiembrie 2014, că după votul de ieri, ar trebui să se dea ocazia echipei lui Klaus Iohannis să intre la guvernare, menţionând că, după părerea sa, ar trebui să se respecte „voinţa românilor”. “Poporul nu greşeşte niciodată. Poporul a ales într-o proporţie covârşitoare. Cred că este o lecţie pentru noi şi cred că ar trebui să facem un pas în lateral, dacă nu chiar în spate. Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei domnului Iohannis să vină să guverneze în speranţa, eu sper sincer, că ne va demonstra cum anume se poate o altfel de politică, de unde să învăţăm cu toţii. În consecinţă, cred că nu mai trebuie să ţinem de această guvernare, ci dimpotrivă”, a spus Negoiţă.

El a arătat că la PSD va fi cu siguranţă convocată o şedinţă, unde va spune aceste lucruri. „De asta am venit aici, să discutăm. Dar cred că este un gest de normalitate, un gest de decenţă să facem chestiunea asta şi, de ce nu? Până la urmă, partidele ar trebui să vină în aşteptarea cetăţenilor şi cred că asta aşteaptă cetăţenii astăzi în România. Vor altă guvernare”, a spus Negoinţă.

El a spus că este evident că s-au făcut greşeli la nivelul partidului, arătând însă că va vorbi în forurile interne despre aceste lucruri. „Evident că s-a şi greşit, dar asta contează mai puţin. Important este ce vor românii. Ce a greşit PSD am să spun în interiorul partidului. Am spus doar ce mi se pare mie normalitate în România”, a precizat Negoiţă, conform Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de...

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...