Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PSD, împotriva inițiativei conducerii Spitalului Municipal de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere la locul de muncă

- Advertisement -
Partidul Social Democrat se declară revoltat de inițiativa conducerii Spitalului Municipal din Timişoara de a obliga personalul medical să poarte dispozitive de supraveghere pe perioada desfășurării activității la locul de muncă.

Este o insultă la adresa jurământului lui Hipocrate şi o jignire ce loveşte însăşi esența actului medical. În timp ce PSD a mărit substanțial veniturile cadrelor medicale, oferindu-le respectul pe care îl merită, actuala conducere a Spitalului Municipal din Timişoara îşi bate efectiv joc de ei. Medicii sunt eroi, nu puşcăriaşi supravegheabili cu dispozitive electronice!

Transmitem, pe această cale, celor care au alocat sume de zeci de mii de euro pe lună pentru servicii inutile de supraveghere, că mai bine ar fi fost să îndrepte acești bani spre achiziționarea de teste covid sau spre ceva ce ar fi adus un beneficiu real pacienților, mai ales în această perioadă critică de pandemie. Domnilor, nu puteți cuantifica în parametri atât de primari calitatea actului medical.”, transmite Mihai Ritivoiu, preşedintele PSD Timişoara.

Social democraţii mai sunt revoltaţi şi de faptul că pentru că achiziția sistemelor a fost făcută fără a se folosi transparența, în acest sens fac apel către organele competente să se sesizeze și să verifice corectitudinea și legalitatea, iar cei care se vor găsi vinovați în vreun fel să fie trași la răspundere.

- Advertisement -
Ioana Danciu
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Bani murdari luați comision de către Manager .
    Clădirea Spitalului Municipal cu pereți coșcoviți,tencuiala ncuiala cade în capul trecătorilor,și lor le trebuie brățări ca sa cronometreze căt durează până te piși.
    Inadmisibil și ilegal!Sa arate conform cărei legi personalul medical este OBLIGAT,așa au zis!,să poarte brățări de supraveghere electronică.Argumentul?..cică vrea să “eficientizeze”munca!
    Asta am mai auzit-o pe vremea lui Ceașcă!
    Oricum,Sindicatul a deschis proces!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore