Polițiștii locali din Timișoara, înjurați și amenințați de un turc recalcitrant. Dus ÎN CĂTUȘE la secție, a primit o amendă de 3.000 de lei

- Advertisement -

Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de duminică, în zona centrală, au constatat că pe Bulevardul Regele Ferdinand, pe locul rezervat persoanelor cu handicap, se afla parcat un autoturism marca Volkswagen. După câteva minute de la constatare la autovehicul s-au prezentat două persoane, polițiștii locali solicitând conducătorului auto să se legitimeze. Acesta a refuzat, motiv pentru care i s-a adus la cunoștință că acest fapt reprezintă încălcarea prevederilor Legii 61/1991 republicată și se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei.

La auzul celor spuse de oamenii legii, celălalt ocupant al mașinii a început să adresese injurii polițiștilor locali, amenințând că de mâine nu vor mai lucra la Poliția Locală. Deoarece a devenit foarte recalcitrant și a încercat să-i lovească pe polițiștii locali, aceștia au fost nevoiți să facă uz de cătușele din dotare, după care l-au condus la sediul instituției pentru luarea măsurilor legale.

Injuriile și amenințările au continuat și pe perioada transportului. În urma legitimării efectuate la sediul Direcției Poliția Locală s-a constatat că acesta se numește I. Serhad, de 23 de ani, cetățean turc cu domiciliul în comuna Traian Vuia, județul Timiș. Deoarece a împiedicat organele însărcinate cu menținerea ordinii publice de a-și îndeplini obligațiile de serviciu, conform Legii 61/1991 republicată, acesta a fost sancționat cu 3.000 lei.

Conducătorul autoturismului care a parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap, legitimat în persoana lui I. Arafat, tot de 23 de ani, domiciliat în Timișoara, a fost la rândul său sancționat pentru refuzul de legitimare cu 100 lei și pentru parcarea neregulamentară, conform HCL 371/2007 modificată cu 500 lei.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de comportament se sancționează drastic. Numai pentru refuzul de legitimare anul acesta au fost aplicate un număr de 715 sancțiuni contravenționale.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img