Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Iohannis ACCEPTĂ ”provocarea” lansată de UVT! ”Mi se pare un loc foarte potrivit”. Ponta are CURAJUL?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce ieri, rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, trimitea invitația ca dezaterea publică între cei doi candidați la funcția de președinte al României ar trebui să aibă loc la Timișoara, pământul unde, în urmă cu 25 de ani au murit oameni pentru democrație și libertate, astăzi, edilul Sibiului, Klaus Iohannis, a acceptat ”provocarea” și a anunțat că este dispus să vină la Timișoara pentru această dezbatere.

”Este nevoie de o dezbatare publică între mine şi domnul Ponta. Am primit cu bucurie invitaţia Universităţii de Vest din Timişoara şi mi s-ar părea un lucru excepţional de bun ca această întâlnire să aibă loc la Timişoara, după 25 de ani de la Revoluţie. Mi se pare foarte potrivit pentru o dezbatere. Este nevoie ca dezbaterea să aibă loc undeva unde toată media are aceces în mod egal, unde toate condiţiile sunt de aşa natură că nu poate fi bănuit vreun candidat sau altul de vreun avantaj ilegitim”, a declarat astăzi Klaus Iohannis.

Rămâne de văzut dacă și prezidențiabilul PSD, Victor Ponta are ”amabilitatea” să accepte invitația UVT, cunoscut fiind faptul că social-democratul nu este între cei mai iubiți politicieni, în Banat.

8 COMENTARII

  1. M-as mira sclipirea unora sa se vada de incultura majoritatii…educatie…nu bani, nu salarii, nu taxe mai mici, proteste – mici – salam si alte bomboane… Nu iti place? Fa ceva!! Suntem in EU cu alte scopuri, si sunt tari care ofera educatie si bani de cazare, sansa sa devii ce vrei si unde vrei, joburi etc( inclusiv Romanilor) si toate ca sa nu ne mai plangem ca de 25 de ani incoace. Gura si la treaba!!!

    • Cine e din alta tara? Iohannis? E nascut la Sibiu :))) Asta demonstreaza una din mentalitatile care voteaza cu domnul Ponta. „Vai, dar cum sa votez ca presedinte al Romaniei pe un strain”. Informare va rog inainte de opinie.

  2. Pai cum sa.l voteze romanii pe iohannis care nu vorbește….asta vor romanii, vorbe!…e clar ca încă nu s.au saturat de vorbe goale…. E clar, și ca ponta e un bun orator în comparație cu iohannis, de asta suntem împrăștiați prin alte țări, ca nu vrem și fapte, ne ajung doar vorbele frumoase…. Da știe ponta constituția articol cu articol..și? Ne da asta un trai mai bun!? M.am saturat sa tot citesc aberații!!

  3. As dori sa lansez, sa lansati, daca se poate, un indemn timisorenilor; un indemn la demonstrarea unui comportament cat se poate de civilizat si respectuos fata de aceasta dezbatere. Trebuie sa o vedem ca un lucru bun si de aceea mi-as dori sa nu aud/vad proteste, huiduieli, adunaturi de oameni care se ingramadesc sa injure vreunul din candidati. Trebuie sa demonstram ca Timisoara este intr-adevar locul unde democratia este respectata si oricine are dreptul la replica si la raspuns. In acelasi timp, as sfatui UVT timisoara sa stabileasca cateva reguli de dezbatere. Una, si cea mai importanta ar fi interzicerea atacurilor reciproce intre cei doi, pe plan politic si personal. Spun asta cu certitudinea ca noua, timisorenilor, nu ne pasa de aceste lucruri, ne pasa de viitorul tarii la fel cum le-a pasat timisorenilor acum 25 de ani. Tot ceea ce ne intereseaza sunt raspunsuri concrete si detaliate cu privire la viitorul nostru, ca noi, ulterior sa comparam / analizam / apreciem raspunsurile lor. Mi-as dori ca UVT-ul sa faca o lista de intrebari, venite de la orice cetatean, din care sa selecteze cele mai bune/importante/potrivite ale caror raspunsuri conteaza pentru toti cetatenii. Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Timişorenii, aşteptaţi la o nouă dezbatere pe Regulamentul parcărilor publice din oraş

Primăria Timişoara va organiza în data de 18 octombrie, începând cu ora ora 16:00,...

Distinctie prezidentiala pentru Teatrul National din Timisoara

Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara a primit o distincție deosebită, zilele trecute, din...

Dezbatere publica pentru un credit de 200 de milioane de lei, la Primaria Timisoara

Timișorenii sunt așteptați la o dezbatere publică pe tema proiectului de hotărâre privind contractarea...