ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Calea Martirilor, PREGĂTITĂ de startul lucrărilor în urma cărora va avea patru benzi. Care este data finalizării

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a făcut public astăzi numele firmelor care au câștigat lucrarea de lărgire pe patru benzi a căii Martirilor. Cele două firme, asociate pentru ducerea la bun sfârșit a proiectului, Super Construct S.R.L. și Electroechipament Industrial SRL Timișoara, vor avea termen de 24 de luni pentru a încheia construcția

S-a încheiat licitația de atribuire a lucrării de execuție a lărgirii la patru benzi a Căii Martirilor și a câștigat asocierea dintre Super Construct S.R.L. și Electroechipament Industrial SRL Timisoara. Termenul de execuție este de 24 de luni, iar valoarea contractului este cca. 8 milioane de lei, fără TVA. S-a plecat la licitație cu o sumă de 12,3 milioane de lei, fără TVA. Prin licitație s-a făcut economie de aproximativ 1 milion de euro. În doi ani trebuie să fie încheiată lucrarea de lărgire la patru benzi, de acum, din momentul semnării contractului. Lucrările vor începe imediat în perioada următoare, în 2-3 săptămâni”, a spus Nicolae Robu.

În ceea ce privește pistele de biciclete, un subiect important pentru Timișoara, edilului de pe Bega iar fi plăcut să dispună de un spațiu mai mare. „Nu vom sparge toată calea Martirilor deodată. Pistele de biciclete vor fi pe trotuare pentru că frontul stradal nu este atât de larg încât să fi putut realiza pistele pe zona carosabilului. În anumite zone va fi îngustat trotuarul. Nu avem spațiu disponibil atât cât ne-ar fi plăcut să avem pentru trotuare și piste de biciclete. Acolo unde am putut, am făcut trotuare largi”, a specificat Nicolae Robu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=BrpacLwZDqY&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore